Logo yachtinglog.com

12 best beoordeelde campings in het Grand Teton National Park

Inhoudsopgave:

12 best beoordeelde campings in het Grand Teton National Park
12 best beoordeelde campings in het Grand Teton National Park

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 12 best beoordeelde campings in het Grand Teton National Park

Video: 12 best beoordeelde campings in het Grand Teton National Park
Video: Ep. 289: Best RV Camping 2022 | U.S. travel hiking kayaking sightseeing 2023, September
Anonim

Grand Teton National Park ligt in de avontuurrijke staat Wyoming, hoog aan de horizon en trekt bezoekers van over de hele wereld. Verspreid over de verschillende uitkijkpunten van dit iconische berglandschap, zijn er prachtige campings te wachten op u om de nacht door te brengen. Splitsen tussen concessionaire campings binnen parkgrenzen, US Forest Service campings in de omliggende nationale bossen, en backcountry kampeerzones voor backpacken, de campings in de buurt van Grand Teton National Park bieden gemakkelijke toegang tot de indrukwekkende bergtoppen. Of je nu een tent op de Jenny Lake-camping aanlegt, of op een plek bij de Gros Ventre (spreek uit: "Grow Vaunt") camping, alle campings in de buurt van het Grand Teton National Park zijn in berenland, en elke camping nodigt grote avonturen uit met slechts één overnachting.

Zie ook: Waar te verblijven in de buurt van Grand Teton National Park

1 Jenny Lake Campground

Jenny Lake met een bergachtergrond | Foto auteursrecht: Brad Lane
Jenny Lake met een bergachtergrond | Foto auteursrecht: Brad Lane

De Jenny Lake Campground, gelegen in het hart van het Grand Teton National Park, bevat enkele van de meest populaire campings in het park en is een van de beste campings in Wyoming. De camping wordt beheerd door de Grand Teton Lodge Company, en het is niet alleen het hoogste landschap van de aangrenzende Jenny Lake en Teton Range horizon die het zo populair maakt, het is de centrale locatie die een menigte trekt.

Alle 59 sites op de Jenny Lake Campground, inclusief de tien campings voor wandelaars / fietsers, geschikt alleen tent-campingen elk deelt toegang tot nabijgelegen toiletten met toiletten en drinkwater. Alleen beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Jenny Lake Campground vult zich meestal vóór 9.00 uur 's ochtends op. Grijp je plek echter vroeg, en reserveer deze tot 14 dagen tegelijkertijd, en een van de beste plaatsen in het huis voor het bewonderen van de Teton Range kan de jouwe zijn om de nacht door te brengen.

Adres: Teton Park Road, Jenny Lake Campground, Moose, Wyoming

Officiële site: https://www.gtlc.com/camping/jenny-lake-campground

2 Gros Ventre Campground

Gros Ventre Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Gros Ventre Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Met meer dan 300 campings The Gros Ventre Campground ligt verscholen in de cottonwood-bomen langs de rivier de Gros Ventre en is een van de grootste overnachtingsplaatsen in de buurt van de Tetons.

Gros Ventre Campground ligt aan de zuidpunt van het nationale park, vlak bij de ingang van de Moose. Het wordt beheerd door de Grand Teton Lodge Company op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle 300 sites zijn geschikt voor campers, hoewel één lus is alleen bedoeld voor tentkampeerdersen 36 sites hebben een elektrische aansluiting.

Campings vullen het hele zomerseizoen snel op in Gros Ventre, waardoor een vroege aankomst een aanbevolen manier van actie is. Elke camping op camping Gros Ventre heeft een picknicktafel, een vuurplaats en een parkeerplaats, en toiletten en drinkwater die in de buurt zijn. De echte aantrekkingskracht van de Gros Ventre-wildernis is echter de basis mooie omgeving en directe toegang tot de attracties die in de lucht schieten in het Grand Teton National Park.

Adres: 100 Gros Ventre Campground Road, Kelly, Wyoming

Officiële site: https://www.gtlc.com/camping/gros-ventre-campground

3 Curtis Canyon Campground

De Tetons zijn volledig tentoongesteld op de Curtis Canyon Campground. | Foto auteursrecht: Brad Lane
De Tetons zijn volledig tentoongesteld op de Curtis Canyon Campground. | Foto auteursrecht: Brad Lane

Gelegen op minder dan 10 mijl buiten het avontuur-rijke stad van Jackson, de Curtis Canyon Campground zit hoog boven de aangrenzende National Elk Refuge, met een geweldig uitzicht op het opvallende landschap hieronder. Binnen het Bridger-Teton National Forest is Curtis Canyon een niet-elektrische camping die wordt beheerd door de US Forest Service op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Alle 12 locaties van Curtis Canyon Campground delen toegang tot kluistoiletten en drinkwater, en elke camping heeft een vuurring, een picknicktafel en een opbergdoos voor eten. Op een korte loopafstand van elke camping, de Curtis Canyon Overlook is eenvoudig toegankelijk en geeft minstens één goede reden om de nacht met uitzicht op de Teton Range door te brengen.

Adres: Bridger Teton National Forest, Forest Rd 30443, Jackson, Wyoming

Officiële site: https://www.fs.usda.gov/recarea/btnf/recarea/?recid=71629

4 Death Canyon Shelf Camping Zone

Death Canyon Shelf Camping Zone | Foto auteursrecht: Brad Lane
Death Canyon Shelf Camping Zone | Foto auteursrecht: Brad Lane

Grand Teton National Park biedt een uitgebreid backcountry parcours systeem, waaronder elf verschillende toegestane kampeerzones in de zuidwestelijke regio van het park. Samen creëren deze verschillende zones de rustpunten langs het iconische Teton Crest Trail, dat enkele van de beste alpine landschappen in het Amerikaanse westen blootlegt. Alle kampeerzones zijn alleen toegankelijk via backpacken en vereisen een gewilde vergunning. Alle vergunninghouders moeten alles in huis hebben wat ze nodig hebben in deze backcountry, zero-amenity kampeerzones, en wandelaars moeten er zeker van zijn dat ze alles weer inpakken na de nacht te hebben doorgebracht.

Terwijl alle kampeerzones een onvergetelijke overnachtingservaring bieden, staat de Death Canyon Shelf boven de rest. Hoog gelegen op de skyline boven Death Canyon, de Death Canyon Shelf Camping Zone voor 16 groepen om het kamp in het gebied uiteen te drijven. Verkrijg de vergunning om dit te doen en kamperen op de Death Canyon Shelf biedt onwerkelijk verheven standpunten van schilderachtige Death Canyon, evenals onvergetelijke zonsondergangen op de niet-zo-verre piek van Grand Teton.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/bczones.htm

5 Teton Canyon Campground

Gelegen net over de staatsgrens naar Wyoming, aan de rand van de westelijke rand van Grand Teton National Park, is het Teton Canyon Campground alleen toegankelijk via de kleine stad Driggs, Idaho. Naast de gedeeltelijke en uitnodigend uitzicht op de Teton Range, er zijn 20 niet-elektrische sites beschikbaar, allemaal met toegang tot kluistoiletten en drinkwater, en het meest geschikt voor auto's en kleine aanhangwagens. Andere gasten op de Teton Canyon Campground zijn onder andere elanden, beren en herten. Elke camping bij Teton Canyon wordt geleverd met een opbergruimte voor levensmiddelen die door kampeerders moet worden gebruikt. De grootste trekpleister hier is de snelle toegang tot enkele van de beste wandelroutes in het Grand Teton National Park, inclusief de toegang tot de Alaskan Basin en de Teton Crest Trail.

Officiële site: https://www.fs.usda.gov/recarea/ctnf/recarea/?recid=54725

6 Colter Bay Campground

Colter Bay Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Colter Bay Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Gelegen aan de oevers van Jackson Lake in de noordelijke regio van Grand Teton National Park biedt Colter Bay Campground meer dan 300 campings via de concessiehouder van Grand Teton Lodge Company. Verdeeld tussen tentenites en RV-aangewezen parkeerplaatsen, zijn de meeste campings in Colter Bay niet-elektrisch en bieden ze allemaal toegang tot drinkbaar water en een van de tweeëntwintig moderne badkamerfaciliteiten. Met de nabijheid van de Colter Bay Village en Colter Bay Marina, kampeerders hier zijn slechts een korte wandeling van douches; wasserette; een winkel; en tal van outlets voor avontuur, inclusief bootverhuur, chuck wagon ritten en begeleide visreizen.

Adres: 100 Colter Bay Campground Road, Colter Bay Campground, Moran, Wyoming

Officiële site: https://www.gtlc.com/camping/colter-bay-campground

7 Paintbrush Canyon Camping Zones

Paintbrush Canyon Camping Zones | Foto auteursrecht: Brad Lane
Paintbrush Canyon Camping Zones | Foto auteursrecht: Brad Lane

Niet ver van de oevers van Jenny Lake liggen de Lower en Upper Paintbrush Canyon Camping Zones in de Teton Range backcountry en bieden niets minder dan een idyllische alpine omgeving, boordevol groot landschap en een achtergrond van weelderige weiden. Vergunningen zijn vereist om in een van de kampeergebieden te verblijven. Er zijn geen voorzieningen aanwezig en het dragen van een rugzak naar de aangewezen kampeerterreinen is geen stereotiepe wandeling in het park, maar de inspanning wordt goed beloond met een groter uitzicht op het berglandschap. Voor degenen met een geavanceerde planning of een goede timing van een walk-upvergunning, de Holly Lake Camping Zone, binnen de Upper Paintbrush Zone, biedt plaats aan slechts drie kleine toegestane campings per nacht, maar biedt een enorme omgeving die een gevoel van avontuur aanmoedigt.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/bczones.htm

8 Atherton Creek Campground

Atherton Creek Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Atherton Creek Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Atherton Creek Campground ligt op veertig minuten van de Moose Entrance van Grand Teton en biedt de perfecte plek om ga weg van de drukte dichter bij het park gevonden. Beheerd en beheerd door de Amerikaanse Forest Service, beschikt Atherton Creek Campground over 22 niet-elektrische sites die trailers tot 26 voet lang kunnen herbergen. Elke camping is voorzien van een picknicktafel en een vuurring, evenals een prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot de aangrenzende Lower Slide Lake. Bezoekers en overnachtende gebruikers van de Atherton Creek Campground worden aangemoedigd om de openbare aanlegsteiger om hun niet-gemotoriseerde of gemotoriseerde vaartuig op het meer te zetten, en om het open water te gebruiken voor zwemmen, peddelen en vissen op forel.

Adres: Forest Road 30374, Kelly, Wyoming

Officiële site: https://www.fs.usda.gov/recarea/btnf/recarea/?recid=71623

9 Mike Harris Campground

Uitzicht vanaf Teton Pass
Uitzicht vanaf Teton Pass

Gelegen aan de westelijke helling van Teton Pass, de Mike Harris Campground is te vinden aan de overkant van de staatsgrens in Idaho. Een schilderachtige rit verwijderd van de Moose Entrance van Grand Teton National Park, de Mike Harris Campground levert nog eenvoudiger toegang tot de omgeving Caribou-Targhee National Forest. De 12 niet-elektrische campings zijn het meest geschikt voor kampeerwagens voor campers en auto's en delen toegang tot kluistoiletten en drinkwater, en elke camping heeft een picknicktafel, een vuurring en een opbergdoos voor levensmiddelen. Elke bezoeker van Mike Harris deelt ook de toegang tot het landschap Mikesell Canyon multi-gebruik parcours, net zoals forelvissen in het nabijgelegen Trail Creek. Als het tijd is om het Grand Teton National Park te verkennen vanaf de Mike Harris Campground, zal de 22 mijl rijden over Teton Pass je remblokken testen en een aantrekkelijk beeld geven van wat je op het punt staat te verkennen.

Adres: Caribou Targhee National Forest, Forest Rd 330, Victor, Idaho

Officiële site: https://www.fs.usda.gov/recarea/ctnf/recarea/?recid=54317

10 Cascade Canyon Camping Zones

Cascade Canyon Camping Zones | Foto auteursrecht: Brad Lane
Cascade Canyon Camping Zones | Foto auteursrecht: Brad Lane

Cascade Canyon, verdeeld tussen een Noord- en Zuidvork Camping Zone, levert de belichaming van backcountry van Teton Range. Vergunningen zijn vereist om in Cascade Canyon en alle overnachtende gebruikers te overnachten en daar te overnachten moet in alle uitrustingen en uitrusting worden verpakt ze zullen nodig hebben, inclusief voedsel, waterzuivering, onderdak en afvalverwerking. Een groot uitzicht op de Teton Range en de omliggende alpine omgeving is overal te vinden waar je een tent opzet, en dat is het ook niet ongebruikelijk om een beer, eland of marmot te zien het gebied delen. Idealiter een deel van een grotere route op de Teton Crest Trail, beide Cascade Canyon Camp Zones vormen de perfecte achtergrond voor een avontuur in het achterland.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/bczones.htm

11 Signal Mountain Campground

Signal Mountain Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Signal Mountain Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Signal Mountain Campground wordt beheerd door de concessiehouder van Forever Resorts in het Grand Teton National Park en ligt in de buurt van het zuidkust van Jackson Lakeen biedt 81 sites die geschikt zijn voor campers tot 30 voet lengte. De meeste sites van Signal Mountain zijn niet-elektrisch en alle campings opereren uitsluitend volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt', met een capaciteit die vaak in het zomerseizoen om 10.00 uur wordt bereikt. Signal Mountain Campground is uitgerust met spoeltoiletten en koud stromend water, en elke camping heeft een picknicktafel, een vuurring en een plek om uw auto te parkeren. Dankzij het nabijgelegen Signal Mountain Lodge, 's nachts gebruikers en bezoekers hebben toegang tot een winkel, openbare douches en een wasserette, evenals tal van eetgelegenheden, waaronder de Trapper Grill Ontbijt en Leek's Pizzeria.

Officiële site: https://www.signalmountainlodge.com/lodge-services/signal-mountain-camping

12 Lizard Creek Campground

Het Lizard Creek Campground ligt aan het noordelijke uiteinde van Jackson Lake en het Grand Teton National Park en biedt een rustige omgeving en een prachtig landschap. Uitgevoerd door de concessiehouder van Forever Resorts, zijn de 60 niet-elektrische sites van de Lizard Creek Campground te vinden in een aromatische baan van spar en spar en is geschikt voor voertuigen tot 30 voet lang. Een van de grootste trekpleisters van de Lizard Creek Campground is de aangrenzende Jackson Lake, dat mogelijkheden biedt om te zwemmen, vissen en de achtergrond van de Teton-reeks te bewonderen op volledig scherm. Het Lizard Creek Campground ligt net zo dicht bij een aantal van de topattracties van Yellowstone National Park, en is perfect voor mensen die van het ene park naar het andere willen overstappen.

Adres: Lizard Creek Rd, Moran, Wyoming

Officiële site: https://www.signalmountainlodge.com/lodge-services/signal-mountain-camping

Waar te verblijven in de buurt van Grand Teton National Park voor bezienswaardigheden bekijken

Bijna alle overnachtingsopties vallen in de naburige avonturenstad Jackson. Of je nu op zoek bent naar iets decadent of dollebewust, je kunt het hier vinden.

 • Luxe hotels: Als elegantie iets is waarnaar u op zoek bent tijdens uw bezoek aan Grand Teton, dan is ergens als de vijfsterren Amangani geschikt voor u. Met luxe suites, superieure service en surrealistische uitzichten op de Teton Range en Snake River Valley is Amangani gespecialiseerd in het goede leven. Hotel Jackson is meer naar het hart van Jackson en biedt ook een overnachting met een modern design, spadiensten en ruime kamers. A Noble House Resort ligt aan de voet van het Jackson Hole Mountain Resort, het Hotel Terra Jackson Hole. Het is een eersteklas lifestylehotel met overloopzwembaden, regendouches en skibanen.

 • Middenklasse hotels: De Huff House Inn and Cabins in Jackson biedt de beste prijs voor een bezoek aan het Nationaal Park Grand Teton en beschikt over historisch gerestaureerde hutten en gezellige ruimtes, evenals een krachtige bergcharme. Aan de andere kant van Jackson's Historic Downtown District, kan de Parkway Inn, die in handen is van en beheerd wordt, u tegen een betaalbare prijs op laten slapen en biedt moderne gemakken met een rustieke charme. Verder naar het westen, in de stad, staat de Elk Country Inn bekend om zijn goed onderhouden faciliteiten en de nabijheid van de populaire Bubba's BBQ.
 • Budget Hotels: Voor degenen die op zoek zijn om hun vakantie dollars te sparen voor alle attracties, de Super 8 Jackson Hole , ten zuidwesten van het centrum van Jackson , komt met een zeer betaalbare prijs zonder in te boeten op netheid of comfortabele bedden. Het Motel 6 Jackson ligt verderop in de straat en biedt gerenoveerde kamers, gratis parkeergelegenheid en een oppasdienst . Dichter bij de skipistes van het Jackson Hole Mountain Resort, biedt het 4 Winds gasten die op zoek zijn naar avontuur, schone en efficiënte kamers en een centrale locatie voor het verkennen van Jackson en de omliggende bergen.
 • Meer Campings en dingen om te doen in Wyoming

  Great Campgrounds beperken zich niet alleen tot het Grand Teton National Park. Het Yellowstone National Park deelt een grens naar het noorden en biedt even adembenemende plekken om een tent te pitchen. Voor een gids over het kiezen van de beste, kunnen onze Best Campgrounds in het Yellowstone National Park-artikel je de weg wijzen, en ons Best Campgrounds in Wyoming-artikel kan het grotere geheel waarmaken.

  Beide nationale parken bieden ook fantastische wandelpaden om te verkennen. Onze beste wandelpaden in het Grand Teton National Park en de best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole-artikelen kunnen u de weg wijzen. Voor een Yellowstone-ervaring als geen ander, leveren onze beste wandelpaden in het Yellowstone National Park-artikel elke regio van het park.

  Als u meer ideeën wilt over wat er te zien en te doen is in de omgeving, bekijk dan onze artikelen over de Hoog gewaardeerde toeristische attracties in Jackson Hole, de topattracties van Yellowstone National Park verkennen en de beste toeristische attracties in Wyoming.

  Aanbevolen: