Logo yachtinglog.com

9 best beoordeelde campings in het Yellowstone National Park

Inhoudsopgave:

9 best beoordeelde campings in het Yellowstone National Park
9 best beoordeelde campings in het Yellowstone National Park

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 9 best beoordeelde campings in het Yellowstone National Park

Video: 9 best beoordeelde campings in het Yellowstone National Park
Video: Wir haben unser Leben verändert! Warum und wie, darüber wird in diesem Video berichtet. 2023, September
Anonim

Yellowstone National Park is opgericht in 1872 en staat trots als het eerste nationale park van het land. Wat zoveel aandacht trok aan het einde van de 19e eeuw, trekt vandaag nog steeds internationale menigten.

Het kan een overweldigende ervaring zijn om meer dan twee uur te rijden van de zuidelijke naar de noordelijke ingang, met veel hydrothermale functies, kloofwanden en algemene winkels om onderweg te bekijken. De sleutel tot een bevredigend Yellowstone-avontuur is meer dan één nacht blijven, en dankzij de vele campings in het park, wachten tal van overnachtingsmogelijkheden op uw komst. Splitsen tussen concessiehouder en nationaal park bediende campings, en strekt zich uit van Grant Village in het zuiden tot Mammoth Hot Springs in het noorden, elke camping in Yellowstone geeft toegang tot de unieke kenmerken die het Yellowstone landschap bepalen.

Zie ook: Waar te verblijven in de buurt van Yellowstone National Park

1 Norris Campground

Norris Geyser Basin
Norris Geyser Basin

Norris ligt in het centrum van Yellowstone en is een nationaal park-camping met 100 niet-elektrische campings, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Veel van de campings bij Norris liggen netjes verscholen in de bosrijke omgeving en naast een vuurring en een picknicktafel deelt elke camping toegang tot voedselopslagdozen, toiletten spoelen en drinkwater. Avondkampvuurprogramma's worden de hele zomer door parkwachters gehost en verbonden door een parcours van een mijl, de Norris Geyser Basin, dat is gemakkelijk te verkennen vanaf de camping. De meeste van de campings bij Norris zijn het best geschikt voor tenten en kleine aanhangwagens, terwijl enkele campings RV's tot 50 voet lang kunnen herbergen. Ook gelegen binnen de camping, de Museum van het park Ranger kan een snelle en leuke uitstap maken.

Officiële site: https://www.nps.gov/yell/planyourvisit/norrishscg.htm

2 Madison Campground

The Fountain Paint Pots of Lower Geyser Basin in de buurt van Madison Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
The Fountain Paint Pots of Lower Geyser Basin in de buurt van Madison Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Met meer dan 270 niet-elektrische campings die plaats bieden aan tenten, trailers en campers, is Madison, een concessiehouder, een populaire overnachtingsplaats om verschillende redenen. Vliegvisliefhebbers kunnen geen genoeg krijgen van de nabijgelegen naamgenoot van de camping, de Madison River, en voor degenen die geïnteresseerd zijn in de hydrothermale wonderen van Yellowstone, is Madison Campground de het dichtst bij de Lower, Upper en Midway Geyser Basins. Madison Campground is gemakkelijk bereikbaar vanaf de West Entrance van Yellowstone en het recreatiegebied van West Yellowstone, waardoor u gemakkelijk het park kunt betreden of verlaten. Alle overnachtende gebruikers van Madison Campground delen de toegang tot toiletten met stromend water en elke camping heeft een vuurplaats en een picknicktafel. Reserveringen zijn online of per telefoon beschikbaar en worden sterk aanbevolen voor het zomerseizoen.

Officiële site: https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/campground/madison-campground/

3 Grant Village Campground

The West Thumb Geyser Basin in de buurt van Grant Village Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
The West Thumb Geyser Basin in de buurt van Grant Village Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Met meer dan 400 sites beschikbaar Om ruimte te maken voor tenten, trailers en campers is de Grant Village Campground een van de grootste campings in Yellowstone. Als je een concessie medewerker van de camping vraagt wat Grant Village tot de beste in het gebied maakt, zullen ze je vertellen dat het de camping is met de dichtstbijzijnde douche faciliteiten, maar anderen zouden de omgeving van de lodgepole pine en snelle toegang tot andere attracties. Op een klein eindje rijden van de camping zijn de populaire bezienswaardigheden om uit te checken de West Thumb Geyser Basin, Yellowstone Lake en de vele voorzieningen van Grant Village.

Grant Village Campground is niet-elektrisch en elke camping is uitgerust met een picknicktafel en een vuurring en biedt nauwe toegang tot spoeltoiletten en drinkwater. Grant Village is een zeer populaire camping, met alle 430 locaties vullen het hele seizoen vaak vol. Hoewel niet alle sites geschikt zijn voor campers, is de maximaal toegestane lengte voor diegenen die dat wel doen, 40 voet. Gelegen op minder dan een mijl van de camping, Grant Village biedt een full-service restaurant, tankstation, postkantoor en een winkel met kruidenierswaren en souvenirs.

Officiële site: https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/campground/grant-village-campground/

4 Mammoth Hot Springs Campground

Mammoth Hot Springs, de gelijknamige attractie van Mammoth Springs Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Mammoth Hot Springs, de gelijknamige attractie van Mammoth Springs Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Als de noordelijkste camping in Yellowstone kan de Mammoth Hot Springs Campground u een onvergetelijke introductie of afsluiting van uw bezoek bieden. Georganiseerd door de National Park Service, biedt Mammoth aan 85 niet-elektrische campings op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en is geschikt voor tenten, trailers en campers. Mammoth Hot Springs Campground biedt snelle toegang tot het dynamische gebied waarvoor het is genoemd, inclusief het actieve gebied Mammoth Hot Springs-terrassen en de nabijgelegen hotspot in de Gardner River bekend als de Kokende rivier. Alle campings bij Mammoth Hot Springs bieden toegang tot spoeltoiletten en drinkwater, evenals potentiële waarnemingen van wilde dieren, waaronder elanden en wisenten. Gelegen niet ver van de steppe van het sagebrush die de camping definieert, de Historisch district Mammoth Hot Springs biedt tal van moderne faciliteiten, waaronder de Mammoth Terrace Grill, General Store en Albright bezoekerscentrum.

5 Canyon Campground

Uitzicht over de Grand Canyon van de Yellowstone River in de buurt van de Canyon Campground
Uitzicht over de Grand Canyon van de Yellowstone River in de buurt van de Canyon Campground

Er zijn veel wegen naar avontuur vanuit de Canyon Campground, gelegen in het centrum van Yellowstone. featuring 270 sites die varieert van wandelaar / fietser tot 40 voet RV-toegankelijke, Canyon Campground wordt gerund door een concessiehouder en is volledig niet-elektrisch. De hele camping is te vinden binnen een aromatische dennenomgeving, en elke camping heeft een vuurplaats en een picknicktafel, en een snelle toegang tot drinkbaar water en toiletten. In de buurt Canyon VillageBezoekers kunnen wasserij- en douchefaciliteiten, een goed uitgeruste winkel en een interessant bezoekerseducatiecentrum vinden. De echte aantrekkingskracht van Canyon Campground komt echter van de centrale locatie en binnen een korte rit in welke richting ook, zijn de beste wandelroutes in het Yellowstone National Park te vinden, inclusief de adembenemende paden rond de Grand Canyon van de Yellowstone.

Officiële site: https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/campground/canyon-campground/

6 Slough Creek Campground

Bison near the Slough Creek Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Bison near the Slough Creek Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

De Slough Creek Campground wordt beheerd door de National Park Service en bevindt zich in de uiterste noordoostelijke hoek van Yellowstone en biedt de perfecte locaties voor wolvenliefhebbers, fervente vissers en een grote verscheidenheid aan dieren in het wild. Ondanks dat het een beetje buiten de gebaande paden is, en op een redelijke afstand van de centrale attracties van Yellowstone, is het 23 niet-elektrische campings bij Slough Creek Campground hebben de neiging om snel vol te tanken gedurende het seizoen.

Alle campings bij Slough Creek verzorgen het beste voor tenten en kleine aanhangwagens, en elk biedt een picknicktafel en een vuurring, evenals toegang tot drinkbaar water en elementaire toiletten. Hoewel het misschien een lange rit naar Old Faithful van de Slough Creek Campground, de aangrenzende Lamar Valley biedt veel te ontdekken, waaronder vaak minder drukke omstandigheden. Vishengelingen zijn te vinden langs de kust van Slough Creek en door de omliggende weilanden, en voor een geweldige dagwandeling of overnachting avontuur, de Slough Creek Trailhead is te vinden bij de ingang van de camping.

7 Bridge Bay Campground

Bridge Bay Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Bridge Bay Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Grenzend aan Yellowstone Lake en de Bridge Bay Marina in de zuidoostelijke regio van het park biedt Bridge Bay Campground meer dan 400 campings met nabijheid van het water. Terwijl vissers en watersporters Bridge Bay Campground is vaak een populaire overnachtingsplaats voor iedereen die de schilderachtige omgeving op prijs stelt. Splitsing tussen schaduwrijke en blootgestelde sites, Bridge Bay is een niet-elektrische camping die plaats biedt aan tenten, trailers en campers. Overnachtende bezoekers delen toegang tot toiletten met spoelapparatuur en faciliteiten met afwasposten en drinkwater, evenals avond Ranger Programma's in het amfitheater. Net buiten de poorten van de camping, is de Bridge Bay Marina een centraal knooppunt voor bootverhuur, rondleidingen en vistuig.

Officiële site: https://www.yellowstonenationalparklodges.com/lodgings/campground/bridge-bay-campground/

8 Tower Fall Campground

Tower Fall Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane
Tower Fall Campground | Foto auteursrecht: Brad Lane

Het Tower Fall Campground ligt in de noordelijke regio Yellowstone, op een heuvel met uitzicht op Tower Creek en biedt snelle toegang tot de omliggende bezienswaardigheden, waaronder de Lamar Valley en de Black Canyon of the Yellowstone. Tower Fall Campground wordt beheerd door de National Park Service en biedt 32 niet-elektrische campings op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en is het meest geschikt voor tentkampeerders. Alle overnachtende gebruikers van Tower Fall delen de toegang tot drinkbaar water en elementaire toiletten, en elke camping is uitgerust met een picknicktafel en een vuurring. Met de nabijheid van de Tower General Store aan de overkant van de straat kunnen 's nachts gebruikers campingbenodigdheden, vers voedsel en souvenirs kopen die ze misschien mee naar huis willen nemen.

9 Lewis Lake Campground

Lewis Lake Campground
Lewis Lake Campground

Het Lewis Lake Campground ligt op een centrale locatie tussen Lewis en Shoshone Lake in het zuiden van Yellowstone en wordt beheerd door de National Park Service en functies 85 niet-elektrische sites beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Lewis Lake Campground ligt op acht mijl van de zuidelijke ingang van het park en is niet alleen een toegangspoort tot Yellowstone, maar biedt ook een snelle toegang tot enkele van de beste wandelroutes in het Grand Teton National Park. De beboste campings geschikt voor tenten, trailers en campers tot 25 voet lengte, en overnachtende gebruikers delen de toegang tot drinkbaar water en kluis toiletten. Met de nabijheid van de Lancering van de Lewis Lake-boot, de camping maakt het gemakkelijk om het nabijgelegen water te verkennen. Voor degenen die een vaar- of visvergunning nodig hebben, is een ranger station gunstig gelegen bij de ingang van de camping.

Officiële site: https://www.nps.gov/yell/planyourvisit/lewislakecg.htm

Waar te verblijven in de buurt van Yellowstone National Park

Als het weer niet meewerkt om te kamperen, of als u gewoon een nacht onder de dekens van een comfortabel bed wilt, vindt u veel hotelopties rondom Yellowstone. De meer betaalbare opties op Yellowstone vindt u direct buiten het park in de omliggende steden zoals West Yellowstone en Gardiner.

  • Middenklasse hotels: Als u op zoek bent naar overnachtingen die verder gaan dan het gewone, biedt de Kelly Inn West Yellowstone comfortabele kingsize bedden, goed ingerichte kamers en ontbijt inbegrepen bij elk verblijf. In de straat is het Holiday Inn West Yellowstone uitgerust met grote kamers, een overdekt zwembad en een aangrenzend restaurant waar kinderen gratis eten.Het Best Western Weston Inn ligt ook in West Yellowstone en biedt goed onderhouden faciliteiten, vriendelijk personeel en snel draadloos internet.

  • Budget Hotels:: Voor de beste kruising tussen waarde en services, hebben hotels zoals de Super 8 West Yellowstone een rustieke uitstraling naast de schone kamers en ruime lobby. West Yellowstone's City Centre Motel ligt in West Yellowstone, in de buurt van de vele voorzieningen van de stad, evenals grote kamers en behulpzaam personeel. Ook in West Yellowstone is de Stage Coach Inn een historisch hotel met een elegante lobby en betaalbare tarieven voor hun goed onderhouden kamers. In het noorden biedt de stad Gardiner ook betaalbare overnachtingsmogelijkheden, waaronder de Super 8 Gardiner / Yellowstone, met schone kamers, een uitnodigend binnenzwembad en gemakkelijke toegang tot de noordelijke ingang van Yellowstone.
  • Andere outdoor Adventures in de buurt van Yellowstone

    Voor nog meer kampeermogelijkheden in Wyoming wijzen onze beste campings in het Grand Teton National Park en Best Campgrounds in Wyoming-artikelen op andere goede plekken om een tent te pitchen. Om je dagen met avontuur te vullen, kunnen onze artikelen over de beste wandelpaden in Yellowstone, de beste wandelpaden in Grand Teton en de best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole je een mooi pad bieden. Voor nog meer spannende dingen om te doen, kunnen onze 10 best beoordeelde vliegvisbestemmingen in Wyoming en 12 top-rated toeristische attracties in Wyoming nog meer bestemmingen toevoegen aan uw Wyoming-reisschema.

    Aanbevolen: