Logo yachtinglog.com

10 topbezochte toeristische attracties in Omaha

Inhoudsopgave:

10 topbezochte toeristische attracties in Omaha
10 topbezochte toeristische attracties in Omaha

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 10 topbezochte toeristische attracties in Omaha

Video: 10 topbezochte toeristische attracties in Omaha
Video: 10 удивительных мест для жизни или выхода на пенсию в Греции 2023, Oktober
Anonim

Een aangenaam compact centrum zorgt voor gemakkelijk sightseeing in Omaha. Veel van de attracties kunnen te voet worden bezocht of zijn slechts een klein eindje rijden van het centrum van de stad. Een van de beste plaatsen om een tour te beginnen, een middag door te brengen of 's avonds van een maaltijd te genieten, is de oude historische wijk. Smaakvol gerestaureerde gebouwen in dit centrale gebied huisvesten nu restaurants, winkels en galerijen. In de omgeving is het water, met een prachtig park en de indrukwekkende Bob Kerrey voetgangersbrug. De stad herbergt verschillende interessante musea en openbare kunstvertoningen, waaronder de Spirit of Nebraska's Wilderness. Meer familie-gerichte attracties zijn het Children's Museum en de zeer populaire Henry Doorly Zoo and Aquarium.

Zie ook: Waar te verblijven in Omaha

1 Omaha's Henry Doorly Zoo and Aquarium

Omaha's Henry Doorly Zoo and Aquarium
Omaha's Henry Doorly Zoo and Aquarium

Deze enorme faciliteit is de thuisbasis van allerlei unieke tentoonstellingen en is een van de meest populaire attracties van de staat. Tot de befaamde beroemdheden van de dierentuin behoren de Dome Desert, bekend als de grootste indoorwoestijn ter wereld, en de Lied Jungle, het grootste overdekte regenwoud in Noord-Amerika. De tentoonstelling Kingdoms of the Night, ook aangeprezen als de grootste nachtelijke tentoonstelling in zijn soort in de wereld, maakt een close-up mogelijk van de wezens in het donker, van vleermuizen tot bevers en andere dieren waarvan de meeste bezoekers misschien niet eens hebben gehoord voor. De dierentuin is ook de thuisbasis van de Suzanne en Walter Scott Aquarium, waar bezoekers door een 70 meter lange haaitunnel kunnen lopen.

Adres: 3701 S 10th Street, Omaha

Officiële site: https://www.omahazoo.com/

Accommodatie: waar te verblijven in Omaha

2 Old Market District

Old Market District | Foto auteursrecht: Lana Law
Old Market District | Foto auteursrecht: Lana Law

In het hart van het centrum van Omaha ligt het oude marktdistrict, waar een verscheidenheid aan historische gebouwen uit de 19e eeuwse geplaveide straatjes loopt. Het is een prachtige plek om rond te dwalen, en enkele van de beste en meest interessante cafés en restaurants van Omaha zijn in dit gebied. Er zijn veel galerieën en hun aanbod is divers, variërend van eclectisch tot meer eigentijds. De oude markt trekt zowel inwoners als toeristen en is relatief compact en goed bewegwijzerd voor eenvoudige navigatie.

3 Het Durham Museum

Het Durham Museum | Foto auteursrecht: Lana Law
Het Durham Museum | Foto auteursrecht: Lana Law

In een spectaculair Art Deco-gebouw is het enorme Durham Museum een stadsvernieuwingsproject dat enorme resultaten heeft opgeleverd. Het gebouw uit 1931 was oorspronkelijk een van de drukste treinstations van het land en werd in 1995 na een grondige renovatie in zijn oude glorie hersteld. Het museum toont de geschiedenis van de omgeving. Een van de hoogtepunten is de Suzanne en Walter Scott Great Hall, waar de exposities worden tentoongesteld in de volledig gerestaureerde centrale hal met indrukwekkende art-deco-architectuur. Ook zijn de stoomlocomotieven stations waar de innerlijke werking van deze wereldveranderende technologie wordt getoond met hands-on displays. Het Durham Museum ligt op loopafstand van het oude marktgebied.

Adres: 801 South 10th Street, Omaha

Officiële site: www.durhammuseum.org/

4 Editor's Pick First National's Spirit of Nebraska's Wilderness en Pioneer Courage Park

First National's Spirit of Nebraska's Wilderness and Pioneer Courage Park | Foto auteursrecht: Lana Law
First National's Spirit of Nebraska's Wilderness and Pioneer Courage Park | Foto auteursrecht: Lana Law

Deze gratis attractie is een van de meest unieke permanente openluchtkunstinstallaties in de Verenigde Staten. Gemaakt van brons en roestvrij staal, het is een van de grootste in zijn soort in de wereld. Hoewel het beeldenpark is verdeeld over vijf stadsblokken, zijn de installaties niet aangrenzend. Dat gezegd hebbende, is het gemakkelijk om de stroom van het ene stuk naar het volgende te volgen. De serie toont een wagentrein en pioniers die hun weg banen door heuvelachtig en modderig terrein, evenals een kudde bizons en een zwerm ganzen. De meanderende processie eindigt bij de Eerste Nationale Toren. Bezoekers kunnen recht op en rond de sculpturen lopen, die 1,25 keer levensgroot zijn.

5 Joslyn Art Museum

Joslyn Art Museum | Foto auteursrecht: Lana Law
Joslyn Art Museum | Foto auteursrecht: Lana Law

Het Joslyn Art Museum werd gebouwd in de late jaren 1920 en opende in 1931 tot grote fanfare. Het was een geschenk aan de mensen van Omaha van Sarah Joslyn om haar man George te gedenken. De indrukwekkende buitenkant is bekleed met Etowah Fleuri-marmer, dat een roze tint in het licht vertoont, en het interieur toont een mix van knikkers uit heel Europa en Marokko. Het Joslyn Museum is het grootste kunstmuseum van Nebraska, met opmerkelijke collecties van barokke kunst en Grieks aardewerk. Het museum is ook bekend om zijn verzameling werken van Alfred Jacob Miller, Karl Bodmer, Charles Bird King en Henry Inman.

Adres: 2200 Dodge Street, Omaha

Officiële site: www.joslyn.org/

6 Centrum voor uitvoerende kunsten

Holland Centre | Foto auteursrecht: Lana Law
Holland Centre | Foto auteursrecht: Lana Law

Het Omaha Performing Arts Center bestaat eigenlijk uit twee locaties: de Orpheum Theatre en de Holland Centre for the Performing Arts. Het Orpheum Theatre, gebouwd in 1927, is de gastheer voor reizende Broadway-shows, dansshows en reizende komieken. Het Holland Centre for the Performing Arts is gehuisvest in een modern, architectonisch geprezen gebouw dat bekend staat om zijn fijne akoestiek. Het heeft de eer gehad om enkele van 's werelds beste musici te herbergen en is de thuisbasis van de Omaha-symfonie.

Officiële site: https://www.omahaperformingarts.org/

7 Lauritzen Gardens

Lauritzen Gardens Kristine Paulus / gemodificeerde foto
Lauritzen Gardens Kristine Paulus / gemodificeerde foto

Deze 100-acre tuinen liggen in het riviergebied heuvels van de stad en zorgen voor een aangename plek om de natuur in zijn beste vorm te observeren.Lauritzen Gardens werden opgericht in 1995 en hebben hun displays uitgebreid en uitgebreid van de oorspronkelijke rose, herb en schaduw hosta tuinen onder anderen. Nu zullen bezoekers tuinen vinden die zich concentreren op vele thema's, van Engels en Victoriaans, tot een op Nebraskan-prairies, genaamd Song of the Lark Meadow. De tuinen hebben ook een modelspoorbaan, een educatief centrum en een vogelreservaat.

Adres: 100 Bancroft Street, Omaha

Officiële site: www.lauritzengardens.org/

8 Omaha Children's Museum

Omaha Children's Museum | Foto auteursrecht: Lana Law
Omaha Children's Museum | Foto auteursrecht: Lana Law

Het Omaha Children's Museum, dat voor het eerst werd opgericht in 1976, is populair bij zowel de lokale bevolking als de bezoekers. Het museum heeft acht permanente binnenexposities en een buiten-expositie. Thema's richten zich op creativiteit, kunst, wetenschap en technologie, zoölogie en nog veel meer. Tijdens de zomermaanden biedt de Splish Splash Garden van Sandy, die zich buiten de deur bevindt en meestal open is van Memorial Day tot Labor Day, een verfrissende ontsnapping aan de zomerse hitte. Het Omaha Children's Museum organiseert ook regelmatig speciale exposities.

Adres: 500 South 20th Street, Omaha

Officiële site: https://www.ocm.org/

9 Kathedraal van Saint Cecilia

Kathedraal Saint Cecilia Catchpenny / gemodificeerde foto
Kathedraal Saint Cecilia Catchpenny / gemodificeerde foto

Hoog op een heuvel, zijn de dubbele klokkentorens van deze prachtige kathedraal een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De kathedraal werd opgericht in 1905 en zou meer dan drie miljoen stenen bevatten. Volgens sommige verhalen over de kathedraal moest elk van de stenen in water worden gedompeld voordat de architect het mogelijk zou maken ze te cementeren. De prachtige glas-in-loodramen zijn meer dan 500 jaar oud. In een gedeelte van het glas wordt de maagd Maria afgebeeld met een korenaar. De buitenkant van de kathedraal doet geen gerechtigheid; bezoekers moeten proberen om op zijn minst een kijkje te nemen in het prachtige interieur.

Adres: 701 N 40th Street, Omaha

Officiële site: https://www.stceciliacathedral.org/

10 Bob Kerrey voetgangersbrug

Bob Kerrey voetgangersbrug
Bob Kerrey voetgangersbrug

De Bob Kerrey voetgangersbrug is uniek omdat het een van de weinige voetbruggen is om twee staten met elkaar te verbinden. Een plaquette markeert de plek waar de twee staten samenkomen. De brug zorgt voor een geweldige wandeling na het eten of voor snacks bij de prachtig gerestaureerde Oude markt deel van de stad, dat vlakbij gelegen is. Aan de andere kant van de "s" gebogen brug staat de stad Council Bluffs. De afstand van de ene kant van de brug naar de andere is 3.000 voet. Fietsliefhebbers zullen blij zijn te weten dat de brug in beide steden verbinding maakt met een groot wegennet. Voor degenen met een interesse in florale displays, of gewoon op zoek om een pauze te nemen in een prachtige omgeving, de Lauritzen Gardens zijn slechts een kort pedaal verwijderd.

Waar te verblijven in Omaha voor Sightseeing

Wij raden deze handige Omaha hotels aan met gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden in het centrum:

  • Magnolia Hotel Omaha: 4-sterrenboetiekhotel, historisch gebouw, onberispelijke service, avondreceptie, gratis pendeldienst naar de luchthaven.

  • Residence Inn Omaha Downtown / Old Market Area: driesterrenhotel, federaal gebouw uit de jaren 30, appartementen met keukens, een speelkamer, een gratis warm ontbijt en een pendeldienst.
  • Homewood Suites Omaha Downtown: mid-range prijzen, ruime suites met keukens, gratis ontbijt, gratis sociale avond met snacks, overdekt zwembad.
  • Days Inn & Suites Omaha NE: budgethotel, vriendelijk personeel bij de receptie, gratis parkeergelegenheid, buitenzwembad.
  • Aanbevolen: