Logo yachtinglog.com

Dromerige D-Day! 5 Beste trouwbestemmingen in India

Dromerige D-Day! 5 Beste trouwbestemmingen in India
Dromerige D-Day! 5 Beste trouwbestemmingen in India

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: Dromerige D-Day! 5 Beste trouwbestemmingen in India

Video: Dromerige D-Day! 5 Beste trouwbestemmingen in India
Video: BRUGES, BELGIUM | 5 Things You SHOULD do in Bruges! 2023, Oktober
Anonim

Is het waar? Horen we trouwbellen? Nou in dat geval Gefeliciteerd! Hiermee jaag je waarschijnlijk op het beste huwelijksbestemmingen in India, om je droom van een bruiloft met veel dikke bestemmingen te vervullen, om je daarbij te helpen, brengen we je een lijst met de meest adembenemende Indiase bruiloftbestemmingen die allemaal klaarstaan om je te versieren.

Image
Image

Taj Lake Palace, Udaipur

Een vijfsterrenbruiloft precies in het midden van een uitgestrekt meer zal je ogen zeker laten sprankelen en je hart bonzen. Of u nu kiest voor een bruiloft in traditionele stijl of op thema, het pittoreske uitzicht rondom met de sterren en de mooie lucht zal getuigen van uw huwelijksceremonies.

Image
Image

Neemrana Fort Palace, Neemrana

Weg van de drukte van de stad, genesteld in de armen van de natuur, is het Neemrana Fort Palace perfect voor dat rustige huwelijk met alleen je familie en geliefden. Kies uit het brede scala aan locaties die het paleis te bieden heeft en laat de voorbereidingen beginnen.

Image
Image

De Oberoi Amarvilas, Agra

Wie heeft er niet van gedroomd om te trouwen in de prachtige Taj Mahal in Agra? Welnu, misschien wordt deze droom niet vervuld, maar waarom kiezen we niet voor het beste. Ja, we hebben het over een plek vanwaar het uitzicht op de Taj Mahal onberispelijk is. De Oberoi Amarvilas is mooi en ideaal voor een bruiloftsfeest in India. Bind de knoop temidden van fonteinen van verwondering die ervoor zorgt dat aan al uw huwelijksbehoeften wordt voldaan. Laat het vage licht, het koele briesje en de adembenemende weergave van 's werelds meest romantische monument je begeleiden op weg naar eeuwige liefde.

Image
Image

Het Lalit Grand Palace, Srinagar

We zijn allemaal opgegroeid met die filmachtige Yash Raj-huwelijken. Maar heb je je ooit afgevraagd waar kun je een van die krijgen? Welnu, het antwoord is in The Lalit Grand Palace in India's eigen paradijs, Srinagar. Een van de beste trouwbestemmingen in India, deze accommodatie is omgeven door weelderige groene landschappen en schilderachtige bergen aan alle kanten. Kies voor een buitenbruiloft met uitgebreide ceremonies, variërend van een mehendi met een thema tot een musical shagan. En als alles klaar is, zorg er dan voor dat jij en je partner je eerste bootrit maken aan boord van een shikara en eeuwige beloften doen van samenzijn!

Image
Image

Kadmat Island Beach Resort, Lakshadweep

Als een strandhuwelijk is waar je naar op zoek bent, moet je gewoon kiezen voor een bruiloft op het eiland en een betere plek dan de betoverende Lakshadweep. Het Kadmat Island Beach Resort is aan alle kanten omgeven door helder water en vormt de meest gobsmacking bestemming bruiloft in India. Neem je phera's mee onder de open hemel en word verliefd op je partner als je je huwelijksgeloften voorleest. De vangst is echter dat de toegangsregels voor Lakshadweep enigszins streng zijn, dus je kunt een zeer uitgebreide bruiloft niet gewoon een kleine, intieme bruiloft met je geliefden plannen.

Image
Image

Nu zijn jullie allemaal uitgerust met een lijst met de beste huwelijksbestemmingen in India, er mag niet aan getwijfeld worden dat een bruiloft van de bestemming volledig op de kaart staat. Dus, graaf al je bankrekeningen op en plan de meest weelderige en onvergetelijke bruiloft!

Aanbevolen: