Logo yachtinglog.com

11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck

Inhoudsopgave:

11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck
11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck

Video: 11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck
Video: 10 вещей, которые нужно увидеть и сделать в ГАМБУРГЕ Германия ⚓ Посещение Гамбурга (Путеводитель) 🇩🇪 2023, Oktober
Anonim
Bismarck
Bismarck

Erfgoed, geschiedenis en het buitenleven zijn gemakkelijk te vinden in Bismarck, de hoofdstad van North Dakota. Interessante zaken zijn het wolkenkrabber State Capitol, gebouwd met een Art Deco-ontwerp tijdens de Grote Depressie, prachtige stadsparken en een geweldige dierentuin, om er maar een paar te noemen. Cultuur leeft in Bismarck, en de vele kunstwinkels, galeries en musea getuigen van dit feit. De verschillende staatsparken en historische locaties rond Bismarck, gedomineerd door een grens en een pre-koloniaal verleden, bewaren deze geschiedenis en bieden toegang tot weelderige landschappen. Voor een leuke middag of avond op het water, de Lewis en Clark Riverboat Cruises is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zie ook: Waar te verblijven in Bismarck

1 North Dakota Heritage Centre

Het North Dakota Heritage Center bevat de permanente collectie van de State Historical Society of North Dakota. Het centrum richt zich op alles, van de prehistorie tot de 20e eeuw, biedt een goed overzicht van North Dakota en heeft tijdelijke tentoonstellingen, dus er is altijd wel iets nieuws te zien. Het noorderlicht Atrium is een fascinerend stukje architectuur in het centrum, en de Capitol Arboretum Trail slingert zich een weg door het aangelegde terrein buiten. Naast de galerijen biedt het Heritage Centre ook educatieve programma's die open zijn voor het publiek, en het James River Café biedt gedurende de dag lichte maaltijden.

Adres: 612 East Boulevard Avenue, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.history.nd.gov/

2 Dakota Zoo

Tijger bij de Dakota-dierentuin Josh Grenier / gemodificeerde foto
Tijger bij de Dakota-dierentuin Josh Grenier / gemodificeerde foto

Een van de beste toeristische attracties van Bismarck is de Dakota Zoo. De dierentuin is sinds 1961 in gebruik en is in de loop der jaren gegroeid. Het herbergt nu meer dan 600 dieren op een faciliteit van 90 hectare. De dierentuin, die zich richt op onderwijs, biedt close-up ontmoetingen en biedt een verscheidenheid aan geplande evenementen om bezoeken nog interessanter te maken. Sommige van de bewoners van de dierentuin zijn Bengaalse tijgers, Amerikaanse alligators, poolvossen, Afrikaanse schildpadden en Vietnamese dikbuikige varkens.

Adres: 600 Riverside Park Road, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.dakotazoo.org/

3 Capitool van de staat

Capitool van de staat
Capitool van de staat

Het North Dakota State Capitol-gebouw is een art-decostructuur, gebouwd in het midden van de jaren 1930 tijdens de Grote Depressie. Het beschikt aan de ene kant over een monumentale toren. Op de 18e verdieping van het State Capitol-gebouw is een observatiedek met uitzicht over Bismarck. Op de begane grond van de faciliteit, de Rough Rider Eregalerij erkent mensen die aanzienlijk hebben bijgedragen aan de staat. Dit gebouw verving het oorspronkelijke Capitool dat in 1930 werd afgebrand.

Adres: 600 East Boulevard Ave, Bismarck, North Dakota

4 Lewis and Clark Riverboat Cruises

Lewis and Clark Riverboat Cruises North Dakota / gewijzigde foto
Lewis and Clark Riverboat Cruises North Dakota / gewijzigde foto

Lewis and Clark Riverboat Cruises bieden een aangename en ontspannen manier om de rivier de Upper Missouri te verkennen. Deze paddle wheeler met 150 passagiers biedt een comfortabele omgeving om het prachtige landschap te bekijken. Lunch, middag en avondcruises zijn beschikbaar. Vertrekkend vanuit de haven van Bismarck, is deze schilderachtige waterrit ook populair bij grote groepsevenementen zoals bruiloften, reünies en schooluitjes. Cruises varen van mei tot september en geavanceerde reserveringen worden aanbevolen. Openbare cruises duren tussen een uur of twee, afhankelijk van de route.

Adres: 1700 River Road, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.lewisandclarkriverboat.com

5 Voormalig herenhuis van de gouverneur

The Former Governors 'Mansion biedt een kijkje in het leven van een gouverneur in de 19e eeuw. Het landhuis is zorgvuldig gerestaureerd in zijn oude glorie en is gedecoreerd in antieke stukken. Het werd gebouwd in 1884 en huisvestte 20 gouverneurs vanaf het begin tot 1960. De State Historical Society of North Dakota beheert het pand en heeft dit sinds 1975 gedaan. Het terrein is het hele jaar open, inclusief de uitgebreide bloementuin en het herenhuis. zelf kan van mei tot september elke dag worden bezocht.

Adres: 320 East Avenue B, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://history.nd.gov/historicsites/fgm/

6 Fort Abraham Lincoln State Park

On-A-Slant Indian Village
On-A-Slant Indian Village

Fort Abraham Lincoln State Park ligt op 20 minuten rijden van Bismarck en is toegankelijk via de naburige stad Mandan. Het biedt een scala aan historische en recreatieve mogelijkheden. Vele historische structuren zijn opnieuw gecreëerd in het park, inclusief de On-A-Slant Indian Village; Algemene Custer's huis in Victoriaanse stijl; en verschillende militaire kazernes, blokhuizen en graanschuren. Wandelpaden zijn door het park te vinden en verbinden de verschillende bouwwerken en bezienswaardigheden. Een moderne camping ligt aan de oevers van de rivier de Missouri in het park, en tipi's en hutten kunnen ook voor de nacht worden gehuurd.

Adres: 4480 Fort Lincoln Road, Mandan, North Dakota

Officiële site: https://www.parkrec.nd.gov/parks/falsp/falsp.html

7 Camp Hancock State Historic Site

Camp Hancock werd in 1872 opgericht om een veilige haven te bieden voor de arbeiders aan de Northern Pacific Railroad. Bezoekers vinden hier het originele loggebouw dat diende als hoofdkwartier van het kamp. In het gebouw bevinden zich displays en artefacten uit de omgeving. Het oudste nog bestaande gebouw van Bismarck, een bevoorradingsdepot uit 1872 dat vele doelen diende gedurende zijn leven, bevindt zich ook op de historische locatie, evenals de Bread of Life Church, de oudste kerk in Bismarck.Op deze met gras begroeide historische plek met open ruimte is de toegang gratis en de picknickplaats is ideaal voor een lunch in de buitenlucht.

Adres: 101 West Main Avenue, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://history.nd.gov/historicsites/hancock/

8 Sertoma Park

Het Super Slide Amusement Park in Sertoma Park Martin Lewison / gemodificeerde foto
Het Super Slide Amusement Park in Sertoma Park Martin Lewison / gemodificeerde foto

Sertoma grenst aan de Dakota Zoo en is een park aan de rivier met veel speelplekken en mooie wandelpaden. Parkbezoekers kunnen vaak worden gespeeld met het spelen van hoefijzers, zandvolleybal of tuinspelen. Hardlopen, wandelen en fietsen zijn populaire manieren om door de natuurlijke ruimte te navigeren en er zijn ook grote picknickschuilplaatsen te huur. In het park, de Super Slide Amusement Park is open, met gratis toegang en leuke dingen om te doen, zoals minigolf, botsauto's, een reuzenrad en andere attracties en attracties voor alle leeftijden.

9 Gateway to Science

Gateway to Science Centre bevindt zich in de Frances Leach High Prairie Arts & Science Complex. Het centrum biedt praktische tentoonstellingen over thema's als elektriciteit, magnetisme, licht, machines en luchtdruk. Naast de reguliere displays worden in het Gateway to Science Center ook reizende tentoonstellingen georganiseerd. Programma's en evenementen die door het centrum worden aangeboden, zijn STEM-avonturenkampen, naschoolse wetenschapsclubs en een serie reizende wetenschappers. Dit is een geweldig uitje voor alle leeftijden. Speciale tarieven zijn beschikbaar voor grote groepen en excursies.

Adres: 1810 Schafer Street, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.gscience.org/gateway/

10 Keelboat Park

Keelboat Park Richie Diesterheft / gemodificeerde foto
Keelboat Park Richie Diesterheft / gemodificeerde foto

Keelboat Park kijkt uit over de oevers van de rivier de Missouri en biedt historische en culturele uitjes met een aangelegde route langs het water. Drie van de grotere installaties die moeilijk te missen zijn, zijn de Thunderbird-adelaarssculptuur, een standbeeld van Lewis en Clark en een replicakielboot die lijkt op die van het Corps of Discovery voor hun reizen. Keelboat Park ligt tegenover het westen met uitzicht op de rivier en is een geweldige plek om de zonsondergang te bekijken. Andere interpretatieve informatie is beschikbaar langs het verharde pad, en een openbare boothelling stelt bezoekers in staat om naar buiten te gaan en te genieten van het water.

Adres: 1605 River Road, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.bisparks.org/keelboat-park/

11 Belle Mehus Auditorium

Belle Mehus Auditorium Sheila Herman / foto gewijzigd
Belle Mehus Auditorium Sheila Herman / foto gewijzigd

Het Belle Mehus Auditorium, vernoemd naar een pianoleraar uit Bismarck, biedt sinds 1914 shows aan. In samenwerking met de Bismarck Event Center, dit historische theater is de belichaming van community arts in Bismarck. De uitvoeringen variëren van professionele dansseries tot symfonie- en kinderkoor-kerstconcerten. Het theater onderging grote renovaties in de jaren 90 om het terug te brengen naar zijn oorspronkelijke grandeur. Dat werk, en de geschiedenis erachter, is meteen duidelijk wanneer je dit theater binnenloopt, nu opgenomen in het National Register of Historic Places.

Adres: 201 N 6th Street, Bismarck, North Dakota

Officiële site: https://www.bismarckeventcenter.com/p/planner/belle-mehus

Waar te verblijven in Bismarck voor Sightseeing

Wij raden deze handige hotels aan met gemakkelijke toegang tot de topattracties in Bismarck:

  • Sleep Inn & Suites Bismarck I 94: middenklasse prijzen, geweldig ontbijt, verwarmd zwembad, bubbelbad, fitnessruimte.

  • Wingate by Wyndham Bismarck: betaalbare prijzen, goede service, overdekt zwembad, comfortabele bedden.
  • Hampton Inn Bismarck: 2,5-sterrenhotel, overdekt zwembad, familiekamers, gratis parkeren.
  • Days Inn Bismarck: budgethotel, vriendelijk personeel, ontbijt inbegrepen, fitnesscentrum.
  • Aanbevolen: