Logo yachtinglog.com

10 best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole

Inhoudsopgave:

10 best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole
10 best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 10 best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole

Video: 10 best beoordeelde wandelpaden in Jackson Hole
Video: What's the Best Ski Resort in the U.S.? 2023, Oktober
Anonim

6 oktober 2015

Geringd door puntige, torenhoge pieken biedt Jackson Hole in Wyoming enkele van de meest spectaculaire en uitdagende wandelingen in het land. Ten noordwesten van de stad Jackson verblindt het prachtige Grand Teton National Park wandelaars met een overweldigend landschap, terwijl in het Jackson Hole Mountain Resort wandelaars toegang hebben tot hoogteverschillen via de antennetram. In het oosten ligt de Gros Ventres Wilderness met veel hondvriendelijke routes. En in het hart van de stad biedt de berg Snow King een favoriete wandeling door de lokale bevolking. Of u nu op zoek bent naar platte, gezinsvriendelijke loopcirkels langs het meer; wilde bloemenweiden; pooch-vriendelijke paden; of epische meerdaagse tochten, Jackson Hole is het nirvana van een wandelaar. Maar voordat u vertrekt, is er een waarschuwing: dieren zoals elanden, zwarte beren en grizzlyberen delen deze routes, dus houd altijd een veilige afstand en zorg ervoor dat u bear spray inpakt. Houd er rekening mee dat huisdieren verboden zijn op paden in het Grand Teton National Park. Stevige schoenen en veel water zijn essentieel. Eindelijk, in deze nek van het bos, verandert het weer snel en kan sneeuw op elke dag van het jaar vallen, dus het is een goed idee om je in lagen te kleden en de huidige omstandigheden en gedetailleerde kaarten te bekijken voordat je de trails op gaat.

1 Penseel Verdelen naar Cascade Canyon

Lake Solitude from Paintbrush Divide
Lake Solitude from Paintbrush Divide

Paintbrush Divide is een van de meest lonende lange dagwandelingen in het Grand Teton National Park. Deze lus van 19,3 mijl omvat een uitdagende klim op de vaak met sneeuw bedekte noordelijke hellingen van 10,700 voet Paintbrush Divide en loopt langs enkele van de mooiste bergmeren van het park met onderweg een diversiteit aan adembenemende landschappen. Begin het pad bij Leigh Lake Trailhead met een mooie wandeling langs de oostelijke oever van String Lake en een prachtig uitzicht op Mount Moran. Terwijl je Paintbrush Canyon beklimt, zie je kleurrijke wilde bloemen zoals het gelijknamige Indische penseel en een geweldig uitzicht op Leigh Lake en Jackson Lake achter je. Het parcours omvat een bezoek aan het mooie Holly Lake, een klein gletsjermeer aan de voet van Mt. Woodring, evenals Lake Solitude. De afdaling naar Cascade Canyon biedt een prachtig uitzicht op Grand Teton dat je zou missen als je deze wandeling in omgekeerde richting deed. Andere hoogtepunten zijn onder meer Inspiratie punt, met zijn panoramisch uitzicht op Jenny Lake, en de pittoreske cascades van Hidden Falls. Vanwege de sneeuw die vaak op de noordhellingen ligt, kan dit pad het beste worden aangepakt in de late zomer, van augustus tot begin september. Als je je tijd wilt nemen, kun je het gemakkelijk uitstrekken naar een overkapping en kamperen in Paintbrush of Cascade Canyon.

2 Indiaan slapen

Indiaan slapen
Indiaan slapen

Een favoriet van Jackson Hole, de uitdagende wandeltocht van 12 tot 14 mijl naar Sleeping Indian, in de Gros Ventres Wilderness, biedt een aantal van de beste uitzichten over de hele Teton-bergketen. Locals noemen deze piek "Slapende Indiaan" omdat het lijkt op een Indiaanse versierd met een volledig hoofdtooi op zijn rug slapend, maar zijn officiële naam is Sheep Mountain, dankzij de dikhoornschapen, die vaak in het gebied grazen. Deze kenmerkende piek biedt een mooie wandeling door een dicht op elkaar liggende kloof door dennenbossen met dennenbomen en weelderige weiden, bezaaid met wilde bloemen. Typisch rustig, het pad stijgt tussen 4.100 en 4.300 verticale voeten. Uiteindelijk kom je uit bij de 'buik' van de Slapende Indiaan en vanaf hier is het nog eens 1.300 verticale voeten naar de top, waar je kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op de machtige Tetons en de vallei van Jackson Hole. Merk op dat het pad niet gemarkeerd is en in het begin misschien wat bush bashing vereist. De wandeling duurt ongeveer acht tot negen uur en het is hondvriendelijk, maar zorg ervoor dat je veel water meeneemt, want er zijn onderweg weinig natuurlijke bronnen. Toegang tot het pad van Flat Creek Trailhead uit de National Elk Refuge Road, ongeveer 15 mijl van het centrum van Jackson.

3 Jenny Lake Loop: Hidden Falls & Inspiration Point

Uitzicht vanaf inspiratiepunt
Uitzicht vanaf inspiratiepunt

Deel van de Penseel verdelen wandeling en de Teton Crest Trail, deze korte en gematigde wandeling is een favoriet van toeristen en biedt een populaire wandeltocht met Teton-uitzicht zonder de noodzaak om uitdagende hellingen op te klauteren en je innerlijke bergbeklimmer te toveren. Er is voor elk wat wils op deze wandeling, inclusief een prachtige waterval, een glinsterende vijver en een spectaculair uitzicht vanaf een uitkijkpunt boven het meer, dus het is niet verwonderlijk dat dit pad in piektijden verstopt kan zijn. Vernoemd naar de Shoshone-vrouw van een trapper, Richard Leigh (voor wie het nabijgelegen Leigh Lake is genoemd), Jenny Lake, aan de voet van Cascade Canyon, is een knooppunt van het Grand Teton National Park. Je kunt het avontuur beginnen door een deel van de lus om Jenny Lake te wandelen. Als alternatief kunt u de veerboot nemen van het meer South Jenny naar de steiger aan de westkust, een geweldige manier om het spectaculaire landschap rond het meer met de bergmeren te bewonderen en wat energie te besparen voor de bergwandeling later. Eenmaal bij de aanlegsteiger volg je het smalle rondje van 0,8 mijl lang door prachtige dennenbossen Hidden Falls en verder Inspiratiepunt, waar u kunt stoppen voor een hapje en genieten van een prachtig uitzicht op het meer en de vallei beneden. Vanaf hier kunt u terugkeren naar de aanlegsteiger voor de veerboot of verder varen Cascade Canyon voor meer prachtige landschappen. Voordat u op deze wandeling gaat, kunt u stoppen bij het bezoekerscentrum van Jenny Lake om meer te weten te komen over de ecologie van het gebied. Je kunt deze wandeling ook starten vanuit de String Lake Trailhead.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/upload/Jenny_Lake_topo.pdf

4 Death Canyon en Static Peak Divide

Phelps Lake Overlook | Foto auteursrecht: Karen Hastings
Phelps Lake Overlook | Foto auteursrecht: Karen Hastings

Hoewel het onheilspellend klinkt, biedt Death Canyon in het Grand Teton National Park enkele van de mooiste landschappen van het park, waaronder bergmeren, met naaldbomen begroeide canyons, wilde bloemen en dieren in het wild. Dit is een uitstekende habitat voor zowel zwarte beren als grizzlyberen, dus zorg ervoor dat je je berenspray meeneemt. Om toegang te krijgen tot de Death Canyon trailhead (ook wel Whitegrass Trailhead genoemd) van Moose Wilson Road, moet je zo ver rijden als je maar kunt op de ruige onverharde weg om nog een extra kilometer te gaan wandelen. Voor het laatste stuk wordt een auto met hoge vlucht aanbevolen, maar aan het einde van de geasfalteerde weg kunt u een tweewielaandrijving parkeren en de laatste kilometer de trailhead in. Het goed onderhouden parcours slingert een heuvel op naar het spectaculaire Phelps Lake Overlook, een geweldige plek om te stoppen voor een hapje en een paar foto's te maken. Het pad daalt vervolgens terug naar de kruising met de Death Canyon Trail net boven Phelps Lake. Je kunt hier linksaf slaan om de oevers van Phelps Lake te bereiken of rechtdoor blijven stijgen naar Death Canyon. Vanaf hier klim je steil langs Death Canyon Creek tot je bij de Alaska Basin pad, ga dan verder met klimmen naar 10,790-foot Static Peak Divide. Als je eenmaal boven bent, stop dan om te gapen naar het adembenemende uitzicht op Jackson Hole, de Wind River Range, Rimrock Lake, Death Canyon, Buck Mountain en Static Peak. Dit is een uitdagende wandeling van 16,3 mijl, maar de eerste 1,2 mijl naar Phelps Lake Overlook is gemakkelijk en het is een goed verloop als je jongere kinderen op sleeptouw hebt.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/upload/Death_Canyon_topo.pdf

5 Editor's Pick Taggart Lake - Bradley Lake Loop

Taggart Lake - Bradley Lake Loop | Foto auteursrecht: Karen Hastings
Taggart Lake - Bradley Lake Loop | Foto auteursrecht: Karen Hastings

De populaire Taggart Lake-Bradley Lake Loop is toegankelijk van mei tot oktober en is een relatief gemakkelijke en vlakke wandeling door een prachtig berglandschap dat geschikt is voor het hele gezin. U kunt het aantal kilometers en de route aanpassen aan uw tijdslimiet. De eenvoudigste optie is een drie mijl lange terugtocht naar het Taggart-meer. Bergweiden bedekt met wilde bloemen, stromende beekjes en dichte dennenbossen vermengen het landschap langs het pad, allemaal met de majestueuze Tetons als achtergrond. Houd elanden, marmotten en eekhoorns in de gaten. De wandeling culmineert aan het meer met een prachtig uitzicht op Avalanche Canyon en de omliggende pieken, evenals de Tetons, afhankelijk van je invalshoek. Dit is een geweldige plek om uit te rusten op een rotsblok langs de oever van het meer, te genieten van een picknick en een paar foto's te maken. Vanaf hier kun je dezelfde weg teruggaan of anderhalve mijl verder gaan Bradley Lake en geniet van een mooier uitzicht op de Tetons gespiegeld in het meer met minder drukte. De Taggart Lake-Bradley Lake Loop is 5,9 mijl en stijgt 800 voet. Let op: de parkeerplaats is geschikt voor verschillende andere paden, zodat het gebied in de zomer druk kan zijn.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/upload/Taggart_Lake_topo.pdf

6 Phelps Lake Loop

Phelps Lake Loop
Phelps Lake Loop

Een van de meest populaire wandelingen in het Grand Teton National Park, de 7,2-mijl Phelps Lake Loop, is een makkelijke wandeling met weinig hoogte met prachtig uitzicht op het meer en beroertes van delicate wilde bloemen. De trailhead ligt in het mooie Laurance S. Rockefeller Preserve, een 1.106 acre toevluchtsoord in het nationale park dat in 2001 door Rockefeller werd geschonken. Het is een goed idee om deze wandeling eerder op de dag aan te pakken, voordat de drukke parkeerplaats volloopt. Begin bij het uitstekende Laurance S. Rockefeller Preserve Center, met zijn creatieve zintuiglijke tentoonstellingen, en ga door doorweekte weiden en door bossen van espen en dennen. Zwarte beren worden vaak waargenomen in dit gebied, dus zorg ervoor dat je je berenspray meeneemt. De Woodland Trail is de meest directe route naar Phelps Lake, waar je kunt blijven voor een picknick, verder kunt wandelen rond de omtrek, of terug kunt gaan zoals je gekomen bent. Als je rond het meer blijft, Huckleberry Point biedt een prachtig uitzicht en een welkome rustplek. Dit is een gemakkelijke tot matige wandeling waarin de meeste niveaus zijn ondergebracht. Voor een ander uitkijkpunt van Phelps Lake kunt u het gemakkelijke 1,6 mijl lange parcours wandelen Phelps Lake Overlook, 700 voet boven het meer, vanaf de Death Canyon Trailhead.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/lsrpth.htm

7 Teton Crest Trail

Cascade Canyon
Cascade Canyon

Een van de beste meerdaagse wandelingen in de vallei, de uitdagende 35 mijl lange Teton Crest Trail bezoekt veel van de beroemdste bezienswaardigheden in Nationaal Park Grand Teton en neemt enkele van de kortere dagwandelingen op deze pagina op. Als je ongeveer drie nachten en vier dagen wilt blijven kamperen en de schilderachtige hotspots wilt bereiken, is dit het parcours voor jou. Het is een eenrichtingswandeling, dus u moet uw auto parkeren Leigh Lake Trailhead op het parkeerterrein van String Lake en neem een shuttle naar Teton Village, of zorg ervoor dat iemand je ophaalt. Om een stijging van 4.139 meter te vermijden, spring je aan boord van de Jackson Hole-luchttram en sluit je je aan op het pad aan de bovenkant van de Rendezvous-berg op 10.450 voet. Onderweg passeert u de drie beroemdste hooggelegen meren van het park: Marion Lake, Holly Lake, en Lake Solitude (wat nu minder eenzaamheid biedt dan in de afgelopen dagen), en je zult het op drie hellingen moeten doen, inclusief Penseel verdelen en Hurricane Pass. Vanaf de Hurricane Pass kunt u uitkijken over een verbluffend uitzicht op de Tetons en andere bergtoppen, waaronder de berg Moran. Andere hoogtepunten zijn het mooie Alaska Basin, Death Canyon Shelfen schilderachtig Cascade Canyon, zelf een populaire dagwandeling.Het seizoen voor deze wandeling is van eind juli tot half september, maar controleer de sneeuwcondities voordat u eropuit trekt - vooral op Paintbrush Divide. Zorg ervoor dat je een gedetailleerde kaart bij je hebt, want het pad vertakt zich onderweg op veel plaatsen. Voor een langere wandeling kunt u het parcours starten op de Phillip's Pass Trailhead op Teton Pass. Deze wandeling vereist een geavanceerde voorbereiding en een gezond fitnessniveau.

8 Leigh Lake

Leigh Lake
Leigh Lake

In het Grand Teton National Park is Leigh Lake een vlakke, gezinsvriendelijke wandeling naar een prachtig meer omringd door een wit zandstrand. Als je kinderen hebt, kun je ze meeslepen met de belofte van een spel met zwemmen en zand op de oever van het meer. Het gemakkelijke 5,4 mijl lange parcours begint bij het Leigh Lake Trailhead in de noordwestelijke hoek van het populaire picknickgebied String Lake. Begin de wandeling zo vroeg mogelijk om de spectaculaire bergen rond het meer te zien in het zachte ochtendlicht. Onderweg volg je de oever van beide meren String Lake en Leigh Lake, het op twee na grootste meer van de Teton, en zie een prachtig berglandschap. Rockchuck Peak, Mount Woodring en Mount Moran bieden een prachtige achtergrond. Zodra u Leigh Lake bereikt, kunt u genieten van een picknick, omhoog kijken naar de bergtoppen van het witte zandstrand en afkoelen met een verfrissende duik. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke wandeling in het vroege seizoen, is Leigh Lake een goede keuze, omdat de sneeuw eerder smelt op deze lagere hoogte. Het is ook een geweldige plek voor een overnachting met een familiecamping. Toegankelijk vanaf dezelfde parkeerplaats, de String Lake Loop (deel van de Valley Trail) is een andere gemakkelijke familie-vriendelijke meer lus en een geweldige plek om een warme zomerdag door te brengen zwemmen en genieten van het landschap. Zoek naar bosbessen langs het parcours in augustus.

Officiële site: https://www.nps.gov/grte/planyourvisit/upload/String_Lake_topo.pdf

9 Tram naar Gondola Wandeling: The Summit Trail

Uitkijkend over Corbet's Couloir | Foto auteursrecht: Karen Hastings
Uitkijkend over Corbet's Couloir | Foto auteursrecht: Karen Hastings

Als u een spectaculair hoogalpine uitzicht wilt op een heuvelafwaarts wandelen (en wie niet?), Kunt u inzoomen Rendezvous Mountain tot 10,450 voet in 12 minuten op de beroemde Jackson Hole Aerial Tram en maak een wandeling over de Summit Trail naar de top van de gondel. Dit is een fantastische sociale wandeling met een traktatie aan het eind. Het pad daalt langs de rand af zodra je uit de tram stapt. Onderweg kijk je naar marmotten in de rotsen en de zwarte rosse vink, een hoge bergvogel die boven de boomgrens nestelt. Sprays van kleurrijke wilde bloemen begrazen de paden. Je zult ook slagen Corbet's Couloir, de beroemde parachute die in de winter een skiër-tintelende ski-ervaring wordt. In tegenstelling tot de meeste wandelingen in Jackson Hole, kan dit pad het beste 's middags worden gedaan, dus u kunt uw aankomst op de gondel-top bij het openen van de patio op een rij op de eerste rij bewonderen voor een adembenemend uitzicht. Het is een goed idee om eerst te controleren of het niet is afgesloten voor een privé-functie. Na het tanken op overheerlijke truffelgebak en brouwsels, kunt u downloaden op de gondel (gratis na 14:00 uur) of verder wandelen naar Teton Village. Dit is een gematigde wandeling van één tot twee uur, en natuurlijk is het bergafwaarts!

Officiële site: https://www.jacksonhole.com/hiking.html

10 Snow King Summit

Uitzicht vanaf Snow King Mountain
Uitzicht vanaf Snow King Mountain

Snow King, in het hart van het centrum van Jackson, is een favoriete topwandeling die de lokale bevolking vaak afvinkt tijdens de lunch of na het werk met hun honden op sleeptouw. Dit is de ski-heuvel van de stad met een aantal van de steilste skihellingen op het noorden in de VS, en in de zomer is een wandeling naar de top een leuke manier om je kuiten te tonen, je hartslag te verhogen en te genieten van een panoramisch uitzicht over de vallei. Het 1,8 mijl lange pad stijgt 1500 verticale voeten naar de top door geurige dennenbossen. Eenmaal bovenaan kun je naar de Tetons, de kenmerkende top van Indiaan slapen, de Elk Refuge, de Gros Ventresen de stad Jackson nestelde zich in de vallei beneden. Voor de terugreis kunt u een andere route terug nemen op de Trapper Trail onder de stoeltjeslift, of als u te hard bent om te voet af te dalen, spring dan op de stoeltjeslift. Het parcours is gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar aan de voet van Snow King Mountain, en het is geschikt voor wandelaars van alle niveaus, hoewel beginners vaak onderweg regelmatig moeten pauzeren. Het Snow King-routesysteem maakt ook verbinding met de Cache Creek trailnetwerk, de favoriet van een andere lokale bevolking, en al deze routes zijn hondvriendelijk.

Officiële site: https://snowkingmountain.com/mountain/terrain-statistics/

Andere topwandelingen

Jackson Hole heeft zoveel prachtige wandelingen die je jarenlang door deze regio kunt wandelen en nog steeds over geweldige paden kunt struikelen. Andere favoriete wandelingen zijn de toproute naar Jackson Peak (bereikbaar langs de National Elk Refuge road in de buurt van de stad Jackson), waar je kunt stoppen om een duik te nemen Goodwin Lake onderweg; Skimeer, een 3,5 km lange wandeling naar een prachtig meer in het Bridger-Teton National Forest; Taylor Mountain via Coal Creek in de Jedediah Smith Wilderness ; Amphitheatre Lake; en Delta Lake, een turkoois gletsjermeer aan het einde van een uitdagend, ongemarkeerd pad. Granite Canyon, van de Jackson Hole Aerial Tram naar Teton Village, is ook een favoriet.

Aanbevolen: