Logo yachtinglog.com

Winter Delicatessen van India!

Winter Delicatessen van India!
Winter Delicatessen van India!

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: Winter Delicatessen van India!

Video: Winter Delicatessen van India!
Video: Solo Winter Camping in Below -13°C || Living in Van 2023, September
Anonim

Geen winter is te koud als je lekker eten hebt om je warm te houden. We zijn hier om je wat over te vertellen winterdelicatessen van India dat alle fijnproevers dit seizoen moeten proberen om de winterblues te verslaan!

Rasam

Stelt u zich eens voor in een van de heuvelstations van Zuid-India, het koele, mistige weer en u geniet van de traditionele soeprasp. Deze zuid-Indiase delicatesse is een must deze winter proberen.

Image
Image

Heet Gulab Jamun met ijsje

Hmm..Ik weet wat je denkt - wanneer je je favoriete ijsje op een hete gulab jamun verspreidt en dat in je mond stopt! Ja, het gevoel is hemels en we delen allemaal het wederzijdse gevoel.

Image
Image

Masala Khichri

Als je op een luie winternacht niets wilt koken, probeer dan masala khichri met wat augurk. De geweldige smaak van dit gerecht zal je helpen de winterblues te verslaan.

Image
Image

Gevulde parathas met hete chai

India houdt van chai en speciaal wanneer het daar aan het vriezen is. Voeg hier een paar hete gevulde paratha's aan toe en je hebt een geweldige combinatie!

Image
Image

Kosha Mangsho

Vraag om het even welk Bengaals kosha mangsho en zij zullen je vertellen hoe onweerstaanbaar het gerecht is. En als je deze winter een reis naar Kolkata maakt, probeer dan de nolen gurer sandesh!

Image
Image

Undhiyo

Dit gerecht is gemaakt van wintergroenten zoals worteltjes, groene erwten, eierplant en is een beroemd gerecht van Gujarat. Voor alle vegetariërs die er zijn, is deze delicatesse een must om te proberen.

Image
Image

Moong Dal Pakora / Mirchi Bajji

Yumm … de lijst met winterdelicatessen is niet compleet zonder de heerlijke moong dal pakora of de pittige te noemen mirchi bajji. Pak wat pakora of bajji voordat je doorgaat met het lezen van het verhaal!

Image
Image

Rogan Josh

Dit Kashmiri-gerecht is een favoriet onder vleesliefhebbers. Deze oh-zo-pittige curry kan het beste worden gecombineerd met hete rijst.

Image
Image

Litti Chokha

Litti Chokha is een beroemde keuken van Oost-India. Probeer het gerecht wanneer de winter op zijn hoogtepunt is met een aantal aardappelpuree of brinjal bharta.

Door Amrita Nityanand Singh
Door Amrita Nityanand Singh

Sarson da Saag

Burrraahh! Makki ki roti sarson ka saag- Ja, dit gerecht is iets dat geen enkele liefhebber kan missen. Bezoek deze winter Amritsar en probeer deze winterse delicatesse zelf uit.

Door Ak250587
Door Ak250587

Je moet al eerder over 29 staten 29 eten hebben gelezen, maar deze keer, probeer het winterdelicatessen van India. Dus kom uit je comfortabele deken en we wedden dat het zeker de winterblues van je zal verslaan. Fijne wintermensen!

Over de auteur:

Ria weet zichzelf te doorgronden. Het magische verhaal dat ze ontvouwt, is gewoon geweldig. Alleen woorden kunnen recht doen!

Aanbevolen: