Logo yachtinglog.com

11 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in de Florida Keys

Inhoudsopgave:

11 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in de Florida Keys
11 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in de Florida Keys

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 11 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in de Florida Keys

Video: 11 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in de Florida Keys
Video: FLORIDA KEYS: Road trip with a Harley on the OVERSEAS HIGHWAY to KEY WEST 2023, September
Anonim

Ten zuiden van Miami liggen de Florida Keys, een keten van koraaleilanden van verschillende grootte die zich uitstrekken over meer dan 110 mijl tussen de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico. Tot een verwoestende orkaan in 1935 werden ze verbonden door een spoorlijn die zich uitstrekte naar Key West, vanwaar er boten naar Havana, Cuba waren. De brutaal aangelegde Overseas Highway, VS 1, loopt nu over 42 bruggen en talloze kunstmatige doorgangen naar de zuidoostelijke punt van de Verenigde Staten. De kleine eilanden Sands Key, Elliot Key, Cotton Key en Old Rhodes Key liggen vlak bij Biscayne Bay en zijn nu onderdeel van de Biscayne National Underwater Park, opgericht in 1980. Off Key Largo zijn de John Pennekamp Coral Reef State Park en de Key Largo National Marine Sanctuary.

De Florida Keys zijn gevuld met prachtige natuur, uitgestrekte stranden en tal van wateravontuurmogelijkheden, zoals snorkelen, duiken en zwemmen met de dolfijnen. Toeristen vinden hier ook veel interessante geschiedenis, vooral dankzij piraten die de sleutels thuis noemden.

1 Duval Street, Key West

Duval Street, Key West
Duval Street, Key West

Duval Street, die loopt van Mallory Square naar de Zuidelijkste punt marker, is de thuisbasis van musea, souvenirwinkels, galeries en cafés. Duval Street is een uitstekende plek om mensen te bekijken tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden, en organiseert verschillende jaarlijkse evenementen en parades, waaronder de Hemingway Days festival elke zomer en het Fantasy Fest, een tiendaags verkleedfeest elk jaar in oktober. Duval Street is de thuisbasis van enkele van de meest historische bezienswaardigheden van Key West, waaronder de Ernest Hemingway Home and Museum, de Meest zuidelijke huisen de eerste Strand Theatre.

Locatie: Duval Street, Key West, Florida

2 Bahia Honda State Park

Bahia Honda State Park
Bahia Honda State Park

Bahia Honda State Park is de thuisbasis van wat ongetwijfeld het mooiste strand van de Keys is, en een van de mooiste stranden in Florida. Het park heeft eigenlijk twee afzonderlijke strandgebieden, een groot stuk met uitzicht op de open oceaan en een ander kleiner strandgebied dat uitkijkt over de oude spoorwegbrug. Uitzicht is indrukwekkend van beide kanten. Het park beslaat ongeveer 400 hectare en biedt snorkelboottochten, stranduitrustingverhuur en concessies. Er is ook een campingterrein, evenals picknickplaatsen.

Adres: 36850 Overseas Highway, Big Pine Key, Florida

Officiële site: www.bahiahondapark.com

3 Dry Tortugas National Park

Dry Tortugas National Park
Dry Tortugas National Park

Dry Tortugas National Park ligt in de turquoise wateren van de Golf van Mexico, op 70 mijl van Key West, en is alleen bereikbaar per boot of watervliegtuig. Deze archipel van zeven aan het strand hangende eilanden is ook de thuisbasis Fort Jefferson, een massieve vesting uit de 19e eeuw die één eiland in zijn geheel in beslag neemt. Het park is een favoriet onder snorkelaars en duikers vanwege het koraal en zeegras, evenals de vele scheepswrakken die gemakkelijk onder het oppervlak te zien zijn. Populaire snorkelplekken zijn de Historische Coaling Pier, De grachtmuur van Fort Jefferson, en Garden Key's koraal hoofden. Degenen met hun eigen boot kunnen rond Loggerhead Key's verkennen Little Africa Reef en de Windjammer Wrak.

Adres: 40001 SR-9336, Homestead, Florida

Officiële site: www.nps.gov/drto

4 Ernest Hemingway Home and Museum, Key West

Ernest Hemingway Home and Museum, Key West Ewen Roberts / gemodificeerde foto
Ernest Hemingway Home and Museum, Key West Ewen Roberts / gemodificeerde foto

Dit voormalige huis van auteur Ernest Hemingway, gelegen in Key West, is een belangrijk stukje culturele geschiedenis van Florida. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het huis, dat is ingericht met veel van de originele stukken, waaronder de gewaardeerde collectie van 17de- en 18de-eeuwse Spaanse meubels van Hemingway. De tuinen rond het huis zijn ook een belangrijke attractie, beroemd niet alleen voor de vele soorten bloemen, maar ook voor de meer dan 40 katten die hier wonen, die allemaal afstammelingen zijn van de originele huisdierkatten van Hemingway.

Adres: 907 Whitehead St., Key West, Florida

Officiële site: www.hemingwayhome.com

5 John Pennekamp Coral Reef State Park

John Pennekamp Coral Reef State Park
John Pennekamp Coral Reef State Park

Off Key Largo zijn John Pennekamp Coral Reef State Park en de Florida Keys National Marine Sanctuary, waar het rijke onderwaterleven en een aantal wrakken veel snorkelaars en duikers aantrekken. Het park heeft een klein zwemgedeelte met een met shell bedekt strand, maar veel mensen komen hier om te snorkelen of duiken. Er zijn picknickplaatsen en een informatiecentrum met displays over de habitats en het leven in zee. Er zijn verschillende tochten beschikbaar, inclusief boottochten met glazen bodem voor een close-up van de wereld onder het oceaanoppervlak.

Key Largo, de langste van de Florida Keys, is een goede kennismaking met de levensstijl van Keys, met veel jachthavens, tackle shops en duikmogelijkheden.

Adres: 102601 Overseas Highway, Key Largo, Florida

Officiële site: www.pennekamppark.com

Accommodatie: waar te verblijven in de Florida Keys

6 Mallory Square, Key West

Mallory Square, Key West
Mallory Square, Key West

Mallory Square is een levendige wijk in Old Town Key West dat is vooral bekend om zijn nachtelijke zonsondergangviering. Elke avond komen entertainers en verkopers samen om een feestelijke sfeer te creëren terwijl toeristen de iconische zonsondergangen boven de Golf van Mexico bewonderen. Je vindt een interessante mix van uitvoeringen, van koorddansende katten en honden op eenwielers tot zwaardslikken en jongleren met vuur. Mallory Square is ook de thuisbasis van verschillende winkels, waaronder de Key West Sponge Market, een plek waar je kunt genieten van hun kleine museum gewijd aan de spons-oogst industrie die Key West in de afgelopen jaren heeft gesteund.Je zult ook verschillende surfshops, een schattenjachtwinkel en andere speciale boetieks vinden.

Mallory Square is ook de laatste halte op de Conch Tour-trein route, die toeristen meeneemt op een 90 minuten durende rondleiding door de Oude stad, met stops bij Truval Village, in de buurt Duval Street, waar u kunt uitstappen om enkele van de bezienswaardigheden in de omgeving en populaire dingen om te doen te verkennen, waaronder het zuidelijkste punt en de vuurtoren van Key West.

Adres: 400 Wall Street, Key West, Florida

Officiële site: www.mallorysquare.com

7 Key West Butterfly and Nature Conservatory

Key West Butterfly and Nature Conservatory
Key West Butterfly and Nature Conservatory

Het vlinder- en natuurreservaat van Key West biedt bezoekers de unieke kans om door de glazen serre te dwalen waar bijna 60 soorten vlinders vrij rondzweven tussen de met planten gevulde habitat, vergezeld door meer dan 20 soorten exotische vogels. Bezoekers kunnen ook meer te weten komen over de levenscyclus van de vlinder in het Learning Centre, waar u een educatieve film van 15 minuten kunt bekijken, verschillende exposities kunt bekijken die verschillende soorten vlinders bekijken en live rupsen kunt bekijken in alle stadia van de levenscyclus. Er is ook een Butterfly Gallery, waar u specimens en kunstwerken kunt bekijken, en een cadeauwinkel.

Adres: 1316 Duval Street, Key West, Florida

Officiële site: www.keywestbutterfly.com

8 National Key Deer Refuge

National Key Deer Refuge
National Key Deer Refuge

Big Pine Key ligt tussen Marathon en Key West en is de thuisbasis van Key Deer en de National Key Deer Refuge. Deze miniatuursoort heeft de omvang van een grote hond als deze volgroeid is. De schuilplaats werd opgericht in 1957 en werd opgericht als een toevluchtsoord voor de bedreigde sleutelherten, die in de jaren 1950 bijna niet bestonden als gevolg van de jacht. Ook op Big Pine Key is Blue Water Hole, een zoetwaterplas gelegen in een voormalige steengroeve die schildpadden en alligators aantrekt.

Adres: 179 Key Deer Blvd., Big Pine Key, Florida

Officiële site: www.fws.gov/refuge/national_key_deer_refuge

9 Dolfijnenonderzoekscentrum

Dolphin Research Center Reinhard Link / gemodificeerde foto
Dolphin Research Center Reinhard Link / gemodificeerde foto

In het Dolfijnonderzoekscentrum kunnen bezoekers leren over tuimelaars uit de Atlantische Oceaan en Californische zeeleeuwen. Ervaar de verschillende "dolphinaliteiten" tijdens de vertelde sessies en zie hoe de trainers omgaan met de dolfijnen. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan interactieve programma's met zwemmen met de dolfijnen. Dolfijn-liefhebbers zullen ook genieten van een rondleiding door Island Dolphin Care op Key Largo, een faciliteit die samenwerkt met dolfijnen om unieke therapie te bieden voor mensen met verschillende gezondheidsproblemen. Rondleidingen bevatten een overzicht van de programma's, het bekijken van dolfijnen en een aanraaktank.

Adres: 58901 Overseas Highway, Grassy Key, Florida

Officiële site: www.dolphins.org

10 Turtle Hospital

Turtle Hospital
Turtle Hospital

Bezoekers van het Turtle Hospital in Marathon krijgen de unieke gelegenheid om meer te weten te komen over het proces van de rehabilitatie van gewonde zeeschildpadden bij een van de beste reddingsfaciliteiten van de staat. Het Educatiecentrum is dagelijks geopend en er zijn elk uur 90-minutenrondleidingen beschikbaar waarmee je de rehabilitatietanks voor zeeschildpadden, het ziekenhuisgebied kunt bekijken en zelfs de permanente bewoners kunt voeden die niet weer in het wild kunnen worden vrijgelaten. Het centrum voert medische behandelingen uit voor zeeschildpadden en noodhulp voor schildpadden die zijn gestrand door tropische stormen en heeft meer dan 1.500 gerehabiliteerd en vrijgegeven sinds het ziekenhuis werd opgericht in 1986.

Adres: 2396 Overseas Highway, Marathon, Florida

Officiële site: www.turtlehospital.org

11 marathonloop

marathonloop
marathonloop

Marathon is het commerciële en sportviscentrum van de middelste sleutels, en vanaf hier kunt u gemakkelijk chartervluchten maken voor diepzee-, rif- en vlakvisserij. Toeristen genieten ook van de vele beschikbare watersporten, zoals paddle-boarden, kajakken en jetskiën, om nog te zwijgen van de uitstekende stranden en restaurants aan het water. Marathon is de thuisbasis van top attracties in Florida Keys, zoals de Turtle Hospital, de Dolfijnenonderzoekscentrum, en Aquarium ontmoetingen. Marathon is ook de thuisbasis van verschillende topklasse resorts die populair zijn bij stellen en gezinnen.

Aanbevolen: