Logo yachtinglog.com

Ervaar de royalty's bij deze 5 Heritage Hotels in Rajasthan

Inhoudsopgave:

Ervaar de royalty's bij deze 5 Heritage Hotels in Rajasthan
Ervaar de royalty's bij deze 5 Heritage Hotels in Rajasthan

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: Ervaar de royalty's bij deze 5 Heritage Hotels in Rajasthan

Video: Ervaar de royalty's bij deze 5 Heritage Hotels in Rajasthan
Video: Inside the Craziest Mansion We Have Ever Toured With Underground Nightclub 2023, September
Anonim

De cultureel rijke staat Rajasthan wordt algemeen gewaardeerd om zijn majestueuze forten, diverse landschappen, historische haveli's en luxueuze paleizen. Om een koninklijke levensstijl te ervaren vermengd met een oude wereldcharme, bezoeken honderden toeristen het hele jaar door deze staat. Bekijk deze 5 fantastische erfgoedeigenschappen in Rajasthan om uw volgende verblijf te plannen -

Taj Lake Palace, Udaipur

Het Taj Lake Palace in Udaipur, een eiland van fantasie, werd gebouwd in het jaar 1746 voor Maharana Jagat Singh II. De accommodatie ligt op het kristalheldere water van het meer Pichola en is een icoon van luxe en plezier. Het diende ook als achtergrond voor James Bond-film 'Octopussy' en vele andere Indiase films. Geniet van een spa-behandeling in de spa van het hotel of geniet van heerlijke lekkernijen in de elegante restaurants tijdens uw bezoek aan dit paleis.

Image
Image

Taj Umaid Bhawan Palace, Jodhpur

Symbolisch van New Jodhpur, Taj Umaid Bhawan Palace is een prachtige samensmelting van oosterse en westerse stijlen van architectuur. Dit goudgele zandsteenmonument behoort tot de mooiste paleishotels ter wereld. Gelegen op de majestueuze Chittar Hill, biedt het paleis een ongeëvenaard uitzicht op de hele blauwe stad, zandduinen en het intimiderende Fort Mehrangarh. Het pand herbergt een eigen museum, een dierenriem-zwembad en 64 kamers in Art Deco-stijl.

Image
Image

De Oberoi Udaivilas, Udaipur

Het Oberoi Udaivilas is een premium luxe hotel aan de oevers van het meer Pichola. Ambouerende binnenplaatsen, majestueuze koepels, betoverende uitzichten, met de hand geschilderde fresco's en ingewikkeld spiegelwerk tonen de rijke erfenis van de Mewar-regio van Rajasthan. De semi-privézwembaden, het majestueuze uitzicht op het meer, de koninklijke service en de luxe omgeving maken een vakantie in het Oberoi Udaivilas niets minder dan een droom.

Rambagh Palace, Jaipur

Na het dienen als een thuis voor de Jaipur royalty Maharani Gayatri Devi en Maharaja Man Singh II, Rambagh Palace werd omgezet in een luxe hotel in 1957. Met zijn uitgestrekte tuinen, prachtige interieurs, tennisbanen, stijlvolle restaurants en een sfeer van rust, dit eeuwen-en-een-half paleis is een van de meest premium erfgoed hotels in Rajasthan.

Image
Image

Hotel Udai Bilas Palace, Dungarpur

Geflankeerd door een meer, bossen en de lage Aravalli-heuvels, is Hotel Udai Bilas Palace een prachtig, klein maar ruim 19e-eeuws juweeltje. Een deel van Udai Bilas is nog steeds de "koninklijke" residentie, dus het is meer een pension dan een hotel. Een aangename informaliteit over het paleis zal uw aandacht trekken. De beste plaats om te zijn is het zwembad en het restaurant, direct aan het meer. Neem een duik in het zwembad, dat lijkt te fuseren met het water van het meer.

Bekijk de koninklijke levensstijl eens goed door in een van deze 5 verbazingwekkende erfgoedhotels in Rajasthan te verblijven. Boek uw kamers online en misschien krijgt u een goede deal 🙂

Aanbevolen: