Logo yachtinglog.com

7 Top-rated wandelingen in Red Rock Canyon National Conservation Area

Inhoudsopgave:

7 Top-rated wandelingen in Red Rock Canyon National Conservation Area
7 Top-rated wandelingen in Red Rock Canyon National Conservation Area

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 7 Top-rated wandelingen in Red Rock Canyon National Conservation Area

Video: 7 Top-rated wandelingen in Red Rock Canyon National Conservation Area
Video: Keystone Thrust Trail in Red Rock Canyon National Conservation Area Near Las Vegas in Nevada 2023, September
Anonim

24 juli 2017

De gloeiende oranje heuvels van Red Rock Canyon zijn zichtbaar in de verte van Las Vegas, die zich uitstrekt langs de oostkant van de Spring Mountains, aan de westelijke rand van de stad. Het landschap is intrigerend van veraf maar wordt het best gewaardeerd door de vele wandelpaden die door Red Rock Canyon National Conservation Area lopen. Weven hun weg door dramatische canyons, langs ruggen, en over de glooiende rode rotsen heuvels, dit zijn enkele van de beste wandelroutes in de buurt van Las Vegas.

Zie ook: Waar te verblijven in de buurt van Red Rock Canyon

Red Rock Canyon State Park | Foto auteursrecht: Lana Law
Red Rock Canyon State Park | Foto auteursrecht: Lana Law

De wandelingen vertrekken van trailheads uit de 13-mijls scenic loop drive, die slingert door het park. Vlakbij het bezoekerscentrum, aan het begin van de rit, worden het landschap en de wandelingen gedomineerd door de kenmerkende rode rotsen. Aan de andere kant van het park is het landschap heel anders, met hoge kliffen; weelderige canyons; en rots die meer gele en grijze kleuren onthult, in plaats van rood. In de lente is deze kant van het park ook de thuisbasis van een scala aan wilde bloemen. Red Rock Canyon National Conservation Area ligt op 30 minuten rijden van de Las Vegas Strip en is gemakkelijk te bereiken met een dagtocht vanuit Las Vegas. National Park-passen worden geaccepteerd in dit park.

1 Calico Tank Trail

Calico Tank Trail | Foto auteursrecht: Lana Law
Calico Tank Trail | Foto auteursrecht: Lana Law

Een van de meest populaire wandelingen in het park, Calico Tank neemt je mee door een wasbeurt aan het begin en vervolgens een kloof omhoog naar een spectaculair rood en geel rotslandschap. Heuvels en rotsblokken begrenzen het pad terwijl je opstijgt, maar kijken achter je uit naar de bergen. De top komt vooruit te zien terwijl je klimt.

Hoewel dit alleen is een 2,5-mijls retourtocht, het heeft wel lastige secties, en je moet je weg omhoog over rotswanden onderhandelen. Op sommige punten gebruik je je handen en voeten om te klimmen. Deze secties zijn van korte duur en veel van de 400 voet verhoging wordt bereikt door het lopen van ruw gebouwde stenen trappen. De "tank" aan het einde van de wandeling is een natuurlijk stroomgebied dat soms veel water bevat, maar vaker weinig tot geen water heeft. Calico-tank is een in-en-uit wandeling, dus je vertrekt op dezelfde route waar je aankwam. Parkeren voor deze wandeling is in de zandsteengroeve.

2 Ice Box Canyon Trail

Ice Box Canyon Trail | Foto auteursrecht: Lana Law
Ice Box Canyon Trail | Foto auteursrecht: Lana Law

Deze wandeling is erg populair en je hoeft niet eens de hele wandeling af te maken 3,2 km lang parcours om het plezierig te vinden. Dit geldt vooral in de lente (april), wanneer de wilde bloemen bloeien. Vanaf de parkeerplaats kunt u de ingang van de kloof zien, waar de steile stenen muren in de verte een nauwe opening onthullen. Dramatische gele en verkoolde zwarte muren omzoomd door deze hoge ommuurde kloof. Aan de basis zijn pijnbomen en ander gebladerte, waardoor de bodem van de kloof een relatief weelderige uitstraling heeft. Omdat dit een echte boxkloof zonder stopcontact is, eindigt het pad uiteindelijk dood en steile muren aan drie zijden om je heen.

De wandeling begint met het oversteken van een vlak gebied met kleine bomen en struiken, vanwaar je een geweldig uitzicht hebt op de kloof voor je. Dit is bijna net zo dramatisch als wandelen door de kloof. Het klimt enigszins en kronkelt tussen jeneverbes en pinon dennen. Als je de opening naar de kloof nadert, worden de bomen veel dichter en ziet het gebied er uit als een bos. Voorbij de ingang van de kloof ligt het pad bezaaid met grote rotsblokken, waarvan sommige de grootte hebben van auto's, waarover je moet onderhandelen. Als u niet in staat bent om een moeilijke wandeling te maken, kunt u op dit punt terugkeren. Verderop leidt het pad uiteindelijk naar het einde van de kloof, waar de stenen muren je lijken te omringen. Dit is een in-en-uit wandeling, en de vergezichten op de terugreis strekken zich uit naar de rode rotsheuvels aan de overkant van de vallei.

3 Verloren Canyon - Ontdekkingspad voor kinderen

Lost Canyon - Ontdekkingspad voor kinderen | Foto auteursrecht: Lana Law
Lost Canyon - Ontdekkingspad voor kinderen | Foto auteursrecht: Lana Law

Hoewel dit parcours de Children's Discovery Trail is, is het een prachtige kleine wandeling met matige moeilijkheidsgraden, geen gemakkelijke route gecreëerd met peuters in gedachten. Het pad is smal, met bomen; stenen trap; met rotsen bedekte natuurlijke tunnels; rotstekeningen; een promenade; en afhankelijk van het seizoen en de regens, een waterval. Dit is een plezierig parcours voor iedereen en het levert veel diversiteit op een zeer korte afstand op. Dit is een .75-mijl-wandeling met 200 voet hoogteverschil. Het is kort genoeg dat het niet overweldigend is en geen moeilijke of moeilijke gebieden kent, maar toch veel afwisseling biedt. Het pad is vrij smal op punten, met overhangende bomen die schaduw bieden. In het voorjaar bloeien de bomen langs het droge kreekbed in witte en paarse tinten.

Het parcours kan bij het begin enigszins verwarrend zijn omdat de bewegwijzering ongemakkelijk is, met verschillende paden vermeld op de parkeerplaats. Voor de Lost Canyon - Children's Discovery Trail, ga rechts van de parkeerplaats langs een breed pad omzoomd door rotsen. Wanneer je bij de droge kreek komt, loop je er recht overheen, niet verder de kreek op. Vanaf hier voert het pad langs rotsblokken en rotswanden omhoog met een paar rotstekeningen, draait dan naar rechts en passeert een met rotsen bedekte boog, en opent uiteindelijk een kleine open plek aan de voet van de watervallen. Vanaf hier ga je terug door de boog en ga je rechtdoor en keer je terug naar de parkeerplaats. Als u niet geïnteresseerd bent in de rotstekeningen en een kortere wandeling wilt, ga dan rechtdoor van de parkeerplaats op het pad met de naam "Lost Canyon Trail" en dit brengt u rechtstreeks naar de watervallen.

4 Calico Hills

Calico Hills | Foto auteursrecht: Lana Law
Calico Hills | Foto auteursrecht: Lana Law

De verbluffend rode Calico Hills, niet ver van het bezoekerscentrum, is wat de meeste mensen in gedachten denken wanneer ze aan Red Rock Canyon denken. De kleur van deze enorme rotsheuvels en rotsen is bijna schokkend tegen de gedempte tonen van de omliggende woestijn en blauwe lucht erboven. De Calico Hills zijn de kenmerkende eigenschap van het park.

U kunt dit gebied vanuit verschillende punten bereiken via een wandelpad dat van het bezoekerscentrum naar de zandsteengroeve loopt. De twee belangrijkste parkeerterreinen waar mensen beginnen te wandelen zijn Calico I en Calico II. De totale lengte van deze wandeling is zes mijl, maar de meeste mensen kiezen voor een kortere wandeling, en wandelen over het algemeen ongeveer twee mijl. Je beste optie is om te parkeren bij Calico I en een retour van twee mijl te nemen richting het parkeerterrein Calico II, of verder naar de parkeerplaats Sandstone Quarry en terug.

Dit wandelpad loopt langs de voorkant van de rode stenen bergrug en voert je vervolgens naar dit fantastische landschap, op de rotsen, waar je jezelf kunt onderdompelen in de rode omgeving.

5 Keystone Thrust Trail

Keystone Thrust Trail | Foto auteursrecht: Lana Law
Keystone Thrust Trail | Foto auteursrecht: Lana Law

Keystone Thrust biedt een glimp van de belangrijkste geologische formatie van het park, de Keystone Thrust, waar de botsing van de Pacifische en Noord-Amerikaanse continentale platen hun sporen hebben achtergelaten. Maar het biedt ook een aantal uitstekende uitzichten van start tot finish. De 2,2 mijl heen en terug, Het in-en-uit pad begint met een geleidelijke heuvel omhoog te gaan tot het een zadel oprijst en een rode rotsrug op de achterkant zichtbaar wordt. Je volgt dan het pad naar deze heuvelrug en verder naar een hoge grijze bergrug, waar het pad eindigt. Vanaf hier strekken 360-gradenbeelden zich uit over de Calico Hills in de verte en over de Keystone Thrust in de tegenovergestelde richting. Hoewel de Keystone Thrust het meest geologisch belangrijke deel van het parcours is, is het meest indrukwekkende aspect het steeds veranderende beeld. Technisch gezien is dit een gemakkelijke wandeling, en er zijn geen scrambles, maar de hoogtegroei is ongeveer 400 voet. Dit pad begint op het White Rock-parkeerterrein.

6 White Rock - Willow Spring Loop Trail

White Rock - Willow Spring Loop Trail | Foto auteursrecht: Lana Law
White Rock - Willow Spring Loop Trail | Foto auteursrecht: Lana Law

The White Rock - Willow Spring Loop is een 4,4-mijl parcours door een gevarieerde mix van landschappen en locaties, van pijnbomen en bergen tot woestijn en cactus, en zelfs enkele pictogrammen onderweg. Als je geluk hebt, zie je misschien wat dieren in het wild, waaronder dikhoornschapen. Jij kan voeg het La Madre Spring-parcours toe als een optionele extra en verander dit in een zes mijl lange wandeling, die je naar het hele jaar door zal brengen.

Het pad begint bij de White Rock-parkeerplaats, langs een onverharde weg, net voorbij het High Point Overlook. Richting linksom loopt het pad achter White Rock Mountain, door een bebost gebied van dennen en jeneverbes. Dit is een van de mooiste gedeelten van het parcours, waardoor je het gevoel hebt van een afgelegen backcountry-wandeling. Verderop bevindt zich de afgrond voor La Madre Spring, waar u kunt beslissen of u naar de bron wilt gaan, wat een aanzienlijke hoeveelheid hoogtewinst oplevert, of u vervolgt het hoofdpad. Voorbij de splitsing bereikt het hoofdpad het Willow Spring Picnic Area, waar je terug bent in de beschaving en kunt stoppen voor een pauze of picknicken. Vanaf hier gaat het pad verder, langs een aantal pictogrammen en uiteindelijk een oude onverharde weg op en terug naar de White Rock-parkeerplaats.

Dit is een makkelijke tot matige wandeling, tenzij je ervoor kiest om toe te voegen aan La Madre Spring, in welk geval het iets meer veeleisend is. U kunt beginnen met deze wandeling vanaf het White Rock-parkeerterrein, zoals hierboven beschreven, of vanuit de Lost Creek-parkeerplaats of de picknickplaats Willow Spring.

7 Turtlehead Peak Trail

Turtlehead Peak Trail
Turtlehead Peak Trail

Voor een kloppende klim naar een prachtig uitzicht over het park en verder naar Las Vegas, hoef je niet verder te kijken dan Turtlehead Peak. Dit is een inspannend wandeling van vijf mijl met ongeveer 2000 voet hoogte, en het zal een beetje klauteren over rotsen vereisen. Blootgestelde richels maken ook deel uit van deze wandeling, dus het is mogelijk niet geschikt voor kinderen. De inspanning is de beloning waard. Als je een ervaren wandelaar bent, zul je van dit parcours genieten.

Het pad vertrekt vanaf de parkeerplaats voor de zandsteengroeve. Het begint bij het oversteken van een was en leidt vervolgens een geul op, klimt langs zandstenen rotsen en formaties en komt dan bij een Y-splitsing, waar het pad een lus naar de top wordt. Navigatie kan lastig zijn, met secties die moeilijk te onderscheiden zijn als een pad en andere paden die het Turtlehead Peak-pad kruisen.

Waar te verblijven in de buurt van Red Rock Canyon

De meeste mensen die Red Rock Canyon bezoeken, komen hier op een dagtrip vanuit Las Vegas. Voor een gemakkelijke toegang tot het park is een hotel aan de westkant van de stad de beste optie. Als u echter het meest geïnteresseerd bent in Las Vegas en gewoon een enkele reis naar Red Rock Canyon wilt maken, kunt u zich misschien op of in de buurt van de Las Vegas Strip baseren en naar het park rijden, slechts 30 minuten verderop. Hieronder staan wat zeer gewaardeerde hotels in Las Vegas:

  • Luxe hotels: Als het belangrijkste doel van je reis is om Red Rock Canyon te verkennen, kun je het beste genieten van de luxe Red Rock Resort & Spa, op slechts vijf minuten rijden van het park. Het biedt luxe kamers en suites, een uitstekend buitenzwembadcomplex en een verscheidenheid aan eetgelegenheden op het terrein. U kunt ook uzelf onderdompelen in het hart van de Las Vegas Strip, op slechts 30 minuten afstand. Fijne opties op geweldige locaties hier zijn het beroemde Caesars Palace of het weelderige Italiaanse thema The Venetian Las Vegas.

  • Middenklasse hotels: Het Marriott's Grand Chateau ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Red Rock Canyon, maar op slechts vijf minuten lopen van de Strip. Het biedt mooie, ruime kamers en villa's. De villa's hebben een complete keuken, ideaal om zelf maaltijden te bereiden. Staybridge Suites Las Vegas ligt net ten zuiden van de Strip en op slechts 20 minuten rijden van het park. Het is een ander goed middelgroot hotel met een gratis ontbijt. Beide hotels hebben seizoensgebonden buitenzwembaden.
  • Budget Hotels: Het La Quinta Inn & Suites Las Vegas RedRock / Summerlin ligt aan de bovenkant van het budget, maar op slechts 10 minuten rijden van Red Rock Canyon. Het biedt comfortabele kamers, een klein buitenzwembad en gratis ontbijt. Voor een beetje meer actie in Las Vegas, beschikt The LINQ Hotel over eenvoudige maar trendy kamers op een fantastische, centrale locatie aan de Strip, nabij het High Roller Ferris Wheel.
  • Meer artikelen over parken op Nevada en de nabijgelegen gebieden

    Als je een kampeerder bent die een tent wil opzetten of je RV in de buurt wilt opzetten, bekijk dan ons artikel over de beste campings bij Las Vegas. Voor meer geweldige wandelopties, zie ons artikel over de beste wandelingen in de buurt van Las Vegas en de beste wandelingen in Valley of Fire State Park, slechts een uur ten noorden van de stad.

    Een ander nabijgelegen gebied dat een roadtrip waard is, is Joshua Tree National Park, slechts 3,5 uur ten zuidwesten van Las Vegas in Californië, waar u ook een selectie van prachtige campings zult vinden.

    Aanbevolen: