Logo yachtinglog.com

16 dingen om te doen in 2016

16 dingen om te doen in 2016
16 dingen om te doen in 2016

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 16 dingen om te doen in 2016

Video: 16 dingen om te doen in 2016
Video: Top 20 Outlook 2016 Tips and Tricks 2023, September
Anonim

Als je niet echt iets voor het nieuwe jaar hebt gepland, kun je deze bekijken 16 dingen om te doen in 2016 en kick-start het jaar met veel vuur.

Zeg JA tegen nieuwe dingen

Kom uit je comfortzone en zeg ja tegen nieuwe dingen, of het nu gaat om het verkennen van enkele van de beste skywalks ter wereld of het bezoeken van een spookachtige plek om je fobie te overwinnen.

Kook en boek iemand van wie je houdt

Leef waar aan het gezegde: "Weg naar het hart van een man is door zijn maag" en boek je speciale iemand voor de rest van je leven. 😉

Image
Image

Sponsor de opvoeding van een kind

We houden allemaal van blije kinderen. Breng een glimlach op hun gezicht door hun opleiding te sponsoren en hen een mooie toekomst te geven.

Image
Image

Gezondheid is rijkdom

Als er niets anders is, zorg er dan voor dat je jezelf een gezonde levensstijl belooft. Trakteer uzelf op elke fysieke activiteit die u leuk vindt en blijf fit. En voor het geval je een vakantie in de pijplijn hebt, kijk dan eens naar enkele tips om fit te blijven, zelfs tijdens een vakantie.

Image
Image

Word een boer van minstens één vak

Beheers een nieuwe vaardigheden om zo veel broodnodige specerijen toe te voegen aan je leven. Probeer eens een fotografie of leer gitaar spelen of een ander muziekinstrument dat je leuk vindt. In feite is meedoen aan kooklessen ook een geweldige optie, speciaal voor degenen die niet eens weten hoe ze maggi moeten maken! 😉

Image
Image

Alleen meisjes, ssshhhh ….

Hoe zit het met het plannen van een vakantie voor alle meiden in 2016? Plezier, plezier, winkelen en heel veel herinneringen om mee naar huis te nemen - wauw! Als je je afvraagt waar je heen moet, bekijk dan deze 5 weekendtrips om mee te nemen met je vriendinnen. Waarom zouden jongens plezier hebben! 😉

Image
Image

Verras je ouders

Wees een Cupido en stuur je ouders op vakantie naar hun favoriete plek. Vergeet niet om een "gelukkige reis" -notitie achter te laten als je blije gezichten wilt zien. Gewoon onbetaalbaar!

Image
Image

Verken het onontdekte

Het plannen van een vakantie naar plaatsen die je al eerder bent geweest, is eigenlijk heel saai. Maak in plaats daarvan je eigen reis-bucketlijst van alle privéhideaways in de wereld die je nog nooit eerder hebt gezien.

Van de officiële website van The Edge, Cornwall

Lange weekendtrips bellen

Ja, dat heb je goed gehoord! Het jaar 2016 heeft vele lange weekenden zodat je het hele jaar door een reis kunt plannen zonder een kantoor te bemannen. Nooit meer sollicitaties verlaten, het leven is goed … ja!

Image
Image

Word een kostenbeheerder

Wat de meesten van ons niet beseffen, is dat we uiteindelijk veel geld verspillen aan dingen die we niet mogen. Maak je eigen spaarvarken en begin elke cent te sparen zodat je hem kunt gebruiken wanneer je hem het meest nodig hebt, vooral als je op reis bent. Vergeet niet om nuttige tips over budgetreizen te bekijken.

Image
Image

Vergeten en vergeven

Begin het jaar met een goede nota. Het heeft geen zin om wrok te koesteren, in plaats daarvan vergeeft en bevordert u nieuwe relaties.

Image
Image

Familie tijd

Lekker rondhangen, oude albums bekijken, verhalen uit de kindertijd delen en oude herinneringen oproepen om het meeste uit uw tijd met uw gezin te halen.

Image
Image

Filmmarathon

Boek jezelf voor het weekend en bekijk al je favoriete films en tv-series die je al heel lang wilde hebben.

Image
Image

Een spa-sessie is wat je nodig hebt

Zichzelf verwennen verdient het zeker om in de lijst te staan 16 dingen om te doen in 2016. Neem verjongende therapieën en een heel mooie lichaamsmassage om je fris en jong te voelen. Zorg ervoor dat je deze beste luxe spa's in India bekijkt.

Image
Image

Voor de liefde voor lezen

Ga de uitdaging aan van het lezen van 24 boeken in 2016. Lees dagelijks een pagina zodat je alle 24 boeken per jaar kunt lezen. Vergeet niet om uw beoordelingen te delen. U kunt zelfs naar enkele van de prachtige bibliotheken in de wereld gaan om uw favoriete boek in handen te krijgen.

Image
Image

Een nieuwe taal leren

Communicatie is de sleutel tot alles. Of je nu een vriend wilt wensen, je vriendin / vriend wilt voorstellen of een gids voor toeristen wilt zijn, het leren van een nieuwe taal helpt altijd!

Image
Image

Ben je er helemaal klaar voor 16 dingen om te doen in 2016? Zeg ja en verwelkom het jaar met plezier en plezier!

Over de auteur:Een pen, een notitieblok en haar verbeelding - Pritha vindt het leuk verhalen op haar manier te vertellen!

Aanbevolen: