Logo yachtinglog.com

10 beste wandel- en wandelpaden in de buurt van Boston

Inhoudsopgave:

10 beste wandel- en wandelpaden in de buurt van Boston
10 beste wandel- en wandelpaden in de buurt van Boston

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 10 beste wandel- en wandelpaden in de buurt van Boston

Video: 10 beste wandel- en wandelpaden in de buurt van Boston
Video: The 10 Best Waterfall Hikes in Massachusetts | The Berkshires Massachusetts 2023, Oktober
Anonim

22 oktober 2015

Hoewel Boston een compact centrum heeft van kronkelende oude straatjes, heeft het een verbazingwekkende rijkdom aan open ruimte en parken waar je kunt wandelen en genieten van de stedelijke landschappen omlijst door bomen en gras. De brede Charles River loopt binnen blokken van de drukke binnenstad, begrensd door een breed esplanade park, en van de drukste hub in Park Street en de Boston Common strekt zich een groene strook uit die bekend staat als de Emerald Necklace, die parken, vennen, vijvers, openbare tuinen verbindt. en een arboretum in een ononderbroken 1.100 acre ketting verbonden door zeven mijlen van het lopen van wegen.

Rondom de stad liggen lommerrijke buitenwijken met uitgestrekte parken en reservaten van openbare gronden met glooiende heuvels om te beklimmen voor uitzichten terug naar de skyline van de stad, en kilometerslange paden langs de rivieren en de baai. Veel van de wandelroutes passeren de toeristische attracties van Boston, waaronder historische bezienswaardigheden en musea en universiteiten van wereldklasse. Men traceert de route van de Minutemen bij de veldslagen van Lexington en Concord.

1 Emerald ketting

Emerald ketting
Emerald ketting

Meer dan 100 jaar geleden voorzag de vooraanstaande landschapsarchitect Frederick Law Olmsted een lange groene ruimte die het centrum van Boston verbindt met de buitenwijken. Deze door hem ontworpen smaragd ketting is intact gebleven en verbindt vandaag meer dan 1.000 hectare in zes verschillende parken van de Boston Gemeenschappelijk voor Franklin Park. Je kunt de hele zeven mijl of een deel ervan lopen, ofwel te voet of met het openbaar vervoer teruggaan (de dichtstbijzijnde haltes staan aangegeven op de uitstekende Emerald Necklace-kaart). Op weg naar Dorchester, passeert de route twee belangrijke kunstmusea, beroemd van Boston Swan Boats, Een prachtige rozentuin, het historische Fenway Victory Gardens, drie vijvers, een wilde bloemenweide, de Arnold Arboretum, en een dierentuin.

De Emerald Necklace begint met de Boston Common en Publieke tuin, verder langs het met bomen begroeide park in het centrum van Commonwealth Avenue, aan weerszijden omzoomd door rijen vooraanstaande huizen in bruinsteen en baksteen, die huizen waren voor de 'Brahmanen van Boston'. Je kunt het gedeelte lopen van Charles Street, door de Public Garden en de lengte van Commonwealth Avenue voor een rondje van 2,5 mijl, of nog eens 2,6 kilometer toevoegen aan een wandeling door de gemeenschapstuinen van Fenway en de rozentuin. Een populaire zijroute op de Emerald Necklace-cirkels Jamaica Pond; het hoofdpad loopt langs de zuidkant, waar er een schilderachtig uitzicht is.

Adres: Shattuck Visitor Center, 125 The Fenway, Boston, Massachusetts

Officiële site: https://www.emeraldnecklace.org

2 Battle Road Trail

Battle Road Trail Lee Wright / gemodificeerde foto
Battle Road Trail Lee Wright / gemodificeerde foto

Het prachtige vlakke pad door bossen en moerassen langs de rivier lijkt ver verwijderd van de historische context - de eerste opnamen van de Amerikaanse revolutie en de beroemde rit van Paul Revere. Samen met secties van de Battle Road, waar de Britse troepen werden lastiggevallen door Minutemen die achter stenen muren vuren, volgt het pad de route van de Minutemen toen ze verhuisden van hun eerste schermutseling met de Britse troepen op Lexington Green naar de strijd om Concord Bridge. Hier stond de kleine groep slecht bewapende boeren tegenover de Britten, die terug naar Boston trokken zonder de wapens en munitie van de kolonisten in Concord te hebben gepakt zoals bedoeld.

Langs de route van 5 mijl, wil je stoppen om de historische markeringen te lezen, de displays en multimediapresentatie in het bezoekerscentrum bekijken, een paar zijpaden volgen, bezoeken Hartwell Tavern, en kijk rond Concord Bridge. Het parcours is het hele jaar door geopend, hoewel het bezoekerscentrum alleen van april tot oktober is geopend.

Adres: 250 North Great Road, Lincoln, Massachusetts

Officiële site: https://www.nps.gov/mima/index.htm

3 Blue Hills-reservering

Blue Hills-reservering
Blue Hills-reservering

De 635-meter hoge top van Great Blue Hill is de hoogste van de 22 Blue Hills beschermd door de 7.000 hectare van het reservaat dat zich uitstrekt over delen van Milton, Quincy, Braintree, Canton, Randolph en Dedham, ten zuiden van Boston. Klimmers worden beloond met een prachtig uitzicht op het hele grootstedelijke gebied vanaf de rotsachtige top, maar dit is slechts een deel van de 125 kilometer lange paden van het park. Sommigen leiden naar sites met bewijs van aanwezigheid van de Native American hier, anderen langs overblijfselen van vroege boerderijen en oude steengroeven.

Het park beschermt natuurlijke habitats die u kunt verkennen op paden die langs vijvers, moerassen en moerassen lopen, en door hoge en lage bossen, weilanden en een Atlantische witte ceder moeras. De zes mijl Skyline Loop gaat gepaard met een serieuze oefening, met rock scrambles en veel ups en downs. Kaarten zijn beschikbaar op het hoofdkantoor en de parkwachters zijn behulpzaam bij het suggereren en beschrijven van routes. Ook in het park zijn de Blue Hills Trailside Museum en de Blue Hill Observatory en Science Center, op de top van de Great Blue Hill. U kunt het park bereiken met het openbaar vervoer.

Adres: 695 Hillside Street, Milton, Massachusetts

4 Het Atlantische pad en heilbotpunt

Het Atlantische pad en heilbotpunt Tim Sackton / gemodificeerde foto
Het Atlantische pad en heilbotpunt Tim Sackton / gemodificeerde foto

Een mooie wandeling over twee mijl langs de kust, over rots richels die naar de zee lopen, begint net voorbij de Emerson Inn op Cathedral Avenue in Rockport en blijft Halibut Point State Park. Hier vindt u 2,5 mijl aan wandelpaden langs een meer rotsachtige kust en rond een granietgroeve die is gevuld met veren. Een interpretatief parcours verklaart de werking van de steengroeve en de fascinerende geschiedenis van dit punt. Graniet dat hier werd gewonnen en gekapt, werd gebruikt voor straatstenen en de Custom House Tower in Boston.In het bezoekerscentrum en het museum kunt u meer te weten komen over Halibut Point's en Cape Ann's granietwinning en natuurgeschiedenis.

Het uitzicht langs de kust reikt tot aan Ipswich Bay tot aan de kust tot New Hampshire en Maine. Birders zullen dit park leuk vinden, met zijn rotsachtige kust bedekt met bayberry en elft, goede leefgebieden voor kleine vogels. Het Atlantische pad gaat verder vanaf de andere kant van het park.

Locatie: Rockport, Massachusetts

Officiële site: https://www.thetrustees.org/places-to-visit/north-shore/halibut-point-reservation.html

5 Het einde van de wereld

World's End liz west / foto gewijzigd
World's End liz west / foto gewijzigd

De glooiende heuvels en rotsachtige kusten van 251 hectare World's End, 15 mijl van de stad aan de zuidkust, heeft voor elk wat wils: wandelen, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, kajakken, kanoën, vogels kijken, paardrijden en mountainbiken. Net als de haveneilanden zijn de heuvels van World's End drumlins, achtergelaten door terugtrekkende gletsjers, die ook de granieten richels hebben geschraapt die nu bedekt zijn met bosbessenstruiken en ceder.

Paden omzoomen zoutwatermoerassen en dwarsbossen en weiden die belangrijke habitats zijn voor vogels en inheemse planten. Van zijn heuvels en kust zijn uitzicht op de skyline van Boston, en kronkelende door het park onder een bomenkroon zijn rijbanen ontworpen door landschapsarchitect Frederick Law Olmsted. Deze koetspaden en wandelpaden vormen samen 4,5 km gematigd wandelen. Hoewel World's End wordt beheerd door de Trustees of Reservations, maakt het deel uit van de Boston Harbor Islands National Park Gebied.

Adres: Martins Lane, Hingham, Massachusetts

Officiële site: https://www.thetrustees.org/places-to-visit/south-shore/worlds-end.html

6 Charles River-reservering

Charles River-reservering
Charles River-reservering

Boston en Cambridge delen de Charles River, die tussen hen in een brede band stroomt. Aan elke kant is een groene strook met wandel- en fietspaden die goede lussen maken, dankzij de goed uit elkaar geplaatste bruggen. Het Charles River-reservaat is een lineair park dat zich 20 mijl stroomopwaarts van de haven van Boston uitstrekt. Op de kust van Boston, omvat het brede Esplanadeen aan de kant van Cambridge loopt het langs de landschappelijke campussen van Harvard en MIT. Het beste uitzicht op de skyline van Boston is vanaf de kust van MIT, met de rivier als voorgrond, bezaaid met zeilboten.

Verschillende lokale trailnetwerken komen samen, verlaten en kruisen de paden langs de rivier. De Charles River Link is een 16-mijlsroute langs een van de mooiste stukjes, die groene gebieden verbindt met Newton, Wellesley, Needham, Natick, Dover en Medfield. Het Wellesley Trails-netwerk, waar het deel van uitmaakt, volgt de Charles River en loopt door het stadsbos en langs Longfellow Pond. De gedeelten van de paden langs de rivier aan de kant van Boston worden intensief gebruikt door fietsers, skeelers en hardlopers, dus wandelaars moeten alert zijn en opzij blijven om vervelende ontmoetingen te voorkomen. Voor minder verkeer en meer natuur gaat u naar de paden langs de rivieroever in voorsteden.

7 Breakheart reservering

Breakheart Reservering Dennis Forgione / fotomodificatie
Breakheart Reservering Dennis Forgione / fotomodificatie

Bijna onbekend voor iedereen behalve degenen die in de buurt wonen, het 640-hectare grote Breakheart ligt langs een ruig gedeelte van de Saugus-rivier, ten noorden van Boston. In het hardhouten bos zijn twee meren en zeven heuvels, rotsachtige ontsluitingen van iets meer dan 200 meter hoog, maar hoog genoeg boven het bos voor uitzicht op Boston en het zuiden van New Hampshire. Wandelpaden omcirkelen beide meren, grenzen aan de rivier en vormen lussen in het park. De oevers zijn populair bij vogelaars. In de zomer kan het park vol zitten met zwemmers aan de stranden van het meer, maar zelfs dan heb je waarschijnlijk de trails voor jezelf.

Adres: 177 Forest Street, Saugus, Massachusetts

Officiële site: https://www.saugus.org/

8 Appleton Farms Grass Rides

Met leenauto's, de Engelse term voor een koetspad, waren de met gras begroeide voetpaden van Appleton Farms oorspronkelijk teugelpaadjes, en vijf ervan convergeerden als spaken van een wiel bij het 'Roundpoint', een open plek met een groot granieten pinnacle in het midden. Deze en drie andere stenen torenspitsen werden aan de Appletons gegeven, waarvan de herenboerderij dit was, toen de oude bibliotheek van Harvard werd afgebroken. Het gezin had langdurige banden met Harvard. Naast de Grass Rides onderhoudt Appleton Farms zes mijl van wandelpaden, ruiterpaden en landwegen die toegankelijk zijn voor wandelaars en ruiters (de laatste met een vergunning).

Appleton Farms Grass Rides bestaat uit een mix van bossen, velden en wetlands, die eens te meer uitgebreid waren dan ze nu zijn, maar werden drooggelegd door vroege boeren. Je ziet voorbeelden van bekwaam stenenwerk in de bruggen en duikers rond het eigendom. De wetlands zijn hier veervoedende stops voor migrerende moerasvogels en voor migrerende haviken in de herfst. De uitgestrekte graslanden herbergen een van de grootste populaties bobolink en meadowlark van New England. Bezoek de werkende boerderij om brood en kaas te verzamelen in de zuivelwinkel voor een picknick.

Adres: 219 Country Road (Route 1A), Ipswich, Massachusetts

Officiële site: https://www.thetrustees.org/places-to-visit/north-shore/appleton-farms.html

9 Middlesex Fells-reservering

Middlesex Fells Reservering Niklas Tenhaef / fotomodificatie
Middlesex Fells Reservering Niklas Tenhaef / fotomodificatie

Met 2,575 hectare rotsachtig, heuvelachtig terrein trekken de Middlesex Fells serieuze wandelaars aan, evenals wandelaars die een wandeling maken door het bos. De eerste vindt een veeleisende wandeling van vijf uur op de zeven mijl Skyline Trail, over een met keien bezaaid terrein van bossen en vijvers, met herhaalde beklimmingen en afdalingen.Het hoofdpad verlaat Bellevue Pond, waar witte vuren leiden naar Pine Hill, bekroond door een uitkijktoren met een prachtig uitzicht over de reservering naar Boston. Ga naar het noorden vanaf de toren en volg de vuren op de rotsen.

Meer dan 100 kilometer aan paden leiden door het reservaat en onthullen weiden, vijvers, Wright's Tower en Virginia Wood, de locatie van een verdwenen dorp in de molen Haywardville. Hier vindt u een interpretatief parcours door het bos van de dennenbomen dat de geschiedenis beschrijft. Het park onthult veel meer lokale geschiedenis, van vakwerk, steengroeven, ijsoogst en water dat lokale molens aandreef. Een routekaart, beschikbaar bij het bezoekerscentrum, zal u naar paden leiden die de Rock Circuit en Crystal Springs Loops in de oostelijke Fells en naar de Cross Fells Trail die het hele terrein doorkruist. Sta meer dan vier uur toe voor het 3,7-mijl lange Rock Circuit, een van de moeilijkste van het park.

Adres: 4 Woodland Road, Stoneham, Massachusetts

Officiële site: https://www.friendsofthefells.org/trails/

10 Mount Wachusett

Mount Wachusett Doug Kerr / gemodificeerde foto
Mount Wachusett Doug Kerr / gemodificeerde foto

De hoogste berg nabij Boston, op een hoogte van 2,006 voet, Mount Wachusett is populair bij skiërs in de winter en wandelaars de rest van het jaar. Op heldere dagen strekt het uitzicht zich uit naar Mt. Monadnock in New Hampshire, de Berkshires in het westen van Massachusetts en de skyline van Boston. Rondom de top beschermt het 3.000 hectare grote Wachusett Mountain State Reservation bossen, bergweiden, vijvers, beken, velden en een hoogveen, die u allemaal kunt verkennen op de 17 mijl aan wandel- en wandelpaden. De reservering omvat 3,9 mijl van de Midstate Trail, die door de staat van de New Hampshire-lijn naar de grens van Rhode Island loopt.

Het grootste gebied van oud groeibos in het oosten van Massachusetts ligt het park, met bomen van meer dan 350 jaar oud. Balance Rock, waar twee grote rotsblokken op elkaar gestapeld staan, toont de kracht van bewegende gletsjers aan het einde van de ijstijd.

Adres: 345 Mountain Road, Princeton, Massachusetts

Aanbevolen: