Logo yachtinglog.com

10 best beoordeelde wandelingen in de buurt van St. George, Utah

Inhoudsopgave:

10 best beoordeelde wandelingen in de buurt van St. George, Utah
10 best beoordeelde wandelingen in de buurt van St. George, Utah

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 10 best beoordeelde wandelingen in de buurt van St. George, Utah

Video: 10 best beoordeelde wandelingen in de buurt van St. George, Utah
Video: TOP 10 HIKES & DAY TRIPS IN ST. GEORGE, UTAH 2023, September
Anonim

24 juli 2017

St. George ligt in de uiterste zuidwestelijke hoek van Utah en is goed gepositioneerd voor toegang tot het meest ongelooflijke terrein van de staat, vooral als het gaat om wandelen. Veel van de beste wandelingen rond St. George zijn te vinden in de nabije omgeving Snow Canyon State Park. Dit juweeltje heeft de kracht van een nationaal park zonder alle mensen. Snow Canyon is nauwelijks bekend bij toeristen uit de staat, maar het is een favoriet bij de lokale bevolking. Wandelingen in dit ongelooflijk mooie park bieden een ware variëteit aan bezienswaardigheden en belevenissen, van lavabuizen tot slot canyons. Trails hier zijn over het algemeen kort, maar veel van deze zijn onderling verbonden en zijn gemakkelijk te combineren om langere trails te vormen.

De Santa Clara River Reserve is een ander populair gebied voor wandelen en mountainbiken, maar relatief ongehoord buiten St. George en de omliggende steden. Ook het onderzoeken waard zijn wandelmogelijkheden in Red Cliffs Recreation Area. Als je tijd hebt voor een langere dagtocht, zijn iets meer dan een uur rijden de wandelpaden van het Zion National Park.

Zie ook: Waar te verblijven in St. George

1 Versteend duinenpad, Snow Canyon

Versteend duinenpad, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Versteend duinenpad, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Versteend Dunes Trail is misschien wel de meest plezierige wandeling in de St. George-regio, en een die populair is bij alle leeftijden en vaardigheden. Wijd open rollende rotsheuvels bedekt met gebogen ruggen strekken zich uit in alle richtingen, smeken gewoon om ontdekt te worden. Er is geen echt gedefinieerd pad voor een groot deel van de route, alleen een veld van golvende versteende zandduinen dat een gevoel van vrijheid geeft. Kinderen kunnen op en neer de heuvels en langs zacht glooiende ruggen rennen. Uitzicht over de vallei naar de steile rotswanden en bergen zijn uitstekend. Fotografen zullen geen einde van inspiratie vinden, met gebogen lijnen; bijenkorf gevormde bergen; en als recente regens water hebben gelaten in sommige van de zwembaden, cirkelvormige vijvers die extra vormen en reflecties bieden.

De totale afstand voor deze wandeling is 1,2 mijl voor de terugreis, maar je zult merken dat je de hele wandeling niet doet, anders loop je mogelijk veel verder om onderweg verschillende uitkijkpunten te krijgen.

2 Lava Flow Trail, Snow Canyon

Lava Flow Trail, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Lava Flow Trail, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Lava Flow, a 3 km retourpad, is een van de meest unieke wandelingen in de omgeving van St. George. Het pad begint over een lavaveld dat is overgebleven van een oude uitbarsting die plaatsvond naar het noorden van hier. De grond is een afbrokkelend zwart tapijt van scherpe rots, licht bedekt met grassen en andere kleine vegetatie. Langs het pad passeer je gapende gaten in de grond, die de monden zijn van lavabuizen, waarvan je er een aantal naar beneden kunt laten lopen voor een diepere verkenningstocht.

Ongeveer halverwege de wandeling leidt een korte uitloper naar de Lava Flow Overlook. Dit is een snelle wandeling op een rotsheuvel en biedt een fantastisch uitzicht over het lavaveld achter je en de kloof die zich aan de voorkant uitstrekt. Mis dit niet over het hoofd gezien. Hier voorbij, kun je doorgaan naar waar het pad dood eindigt aan de West Canyon Road, en dan terugkomen op dezelfde route.

3 Butterfly to Lava Flow Overlook, Snow Canyon

Butterfly to Lava Flow Overlook, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Butterfly to Lava Flow Overlook, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Butterfly Trail is een makkie twee-mijl het parcours op en af, beginnend vanaf dezelfde parkeerplaats als de wandeling over de versteende duinen. Het pad is genoemd naar een split-kei langs dat pad dat lijkt op een vlinder, maar slechts weinigen weten dit, en de functie wordt vaak over het hoofd gezien. Zoek het ongeveer halverwege de wandeling op wanneer u aan het einde van de rotsrug komt en op het punt staat om over het open veld te gaan. Het hoogtepunt van deze wandeling, en de reden waarom veel mensen ervoor kiezen om dit korte parcours te wandelen, is de Lava Flow Overlook, toegankelijk via een uitloper aan het einde van het pad, die naar links leidt. Uitzicht vanaf het uitkijkpunt is spectaculair. Je kunt dan via hetzelfde pad terugkeren, of aan het einde rechts buigen en het Lava Flow-parcours nemen, wat betekent dat je langs de snelweg moet lopen van de parkeerplaats Lava Flow naar de parkeerplaats Petrified Dunes.

4 Johnson Canyon, Snow Canyon

Johnson Canyon, Snow Canyon
Johnson Canyon, Snow Canyon

Johnson Canyon is een populair wandelpad, maar het is gesloten tussen half maart en half september. Als je in het seizoen bezoekt, is het zeker de moeite waard om te doen. Dit is een eenvoudig twee-mijl wandel over een lavaveld naar een kloof, maar het hoogtepunt is een 200 meter hoge rode rotsboog. De boog is aan de rechterkant van de kloof te zien terwijl je naar binnen loopt. Dit is een heen-en-weer wandeling en de parkeerplaats is de eerste waar je aan de zuidkant van het park komt.

5 Verborgen Pinyon, Snow Canyon

Hidden Pinyon, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Hidden Pinyon, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Dit is heerlijk 1,5 mijl trail biedt een mix van interessante rotsformaties en voegt een educatieve component toe, met informatie over de vegetatie in de omgeving. Aan het begin van het pad is een doos waar je een brochure kunt pakken. Genummerde wegwijzers langs het pad komen overeen met de nummers in het pamflet met beschrijvingen en informatie over de planten en locaties langs het parcours. Zelfs als je ervoor kiest om niet mee te lezen, is dit schilderachtige pad de moeite waard om te doen. Richting met de klok mee slingert het pad door een aantal gevallen keien en achter een rotsrug, uitkomend op een gebied met golven van versteende duinen. Verderop komt het pad in een veld van rood zand bedekt met zandsalie en andere planten en komt uiteindelijk samen met de geplaveide Whiptail Trail terug naar de parkeerplaats.

6 Whiptail Trail, Snow Canyon

Whiptail Trail, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Whiptail Trail, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Het mooie van de Whiptail Trail is dat het voor iedereen toegankelijk is.Een breed verhard pad, het is geschikt voor rolstoelen en kinderwagens, en in tegenstelling tot de rest van de wandelingen in het park, zijn honden en paarden welkom op deze route. Het is ook een geweldige plek voor een jog- of fietstocht in de ochtend.

Whiptail loopt langs een drie mijl lang stuk van het park, van de zuidelijke ingang naar de parkeerplaats Petrified Dunes, en biedt uitzicht op verschillende van de populairste wandelingen van Snow Canyon. Je kunt op verschillende parkeerterreinen op het parcours aansluiten, zodat je dit zo lang of zo kort als een excursie kunt maken zoals je wilt. Uit en terug, van begin tot eind, dit is een zes-mijls parcours.

7 Jenny's Canyon, Snow Canyon

Jenny's Canyon, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law
Jenny's Canyon, Snow Canyon | Foto auteursrecht: Lana Law

Jenny's Canyon is een korte heen-en-weer wandeling naar een nauwe slotkloof en een nabijgelegen uitkijkpunt. De wandeling duurt slechts ongeveer 20 minuten, maar als je nog nooit een slotkloof hebt gezien, is dit de perfecte gelegenheid. De trailhead ligt aan de zuidkant van het park, niet ver van de ingang. Het begint met een uitstapje over een vlak gebied en nadert snel een rotswand. Links ziet u de nauwe opening naar de gleufkloof en als u op korte afstand loopt, vindt u een plaquette. De kloof gaat over een korte afstand verder en komt dan abrupt tot stilstand, waarna je je omdraait en de route verlaat die je bent binnengegaan. Rechts van de gleufkloof klimt een kort pad over rotstrappen en een snelle terugweg naar een uitkijkpunt. Vanaf hier kunt u de zandduinen aan de overkant van de weg en het uitzicht naar het oosten zien.

8 Cove Wash Trails, Reservaat Santa Clara River

Cove Wash Trails, Santa Clara River Reserve | Foto auteursrecht: Lana Law
Cove Wash Trails, Santa Clara River Reserve | Foto auteursrecht: Lana Law

De Cove Wash Trails in het Santa Clara River Reserve zijn multifunctionele routes en zijn een favoriet bij trailrunners, mountainbikers en lokale wandelaars. Op de parkeerplaats, die van een onverharde weg is, toont een kaart de onderling verbonden paden. De paden hebben een moeilijkheidsgraad voor mountainbikers, maar dit is ook een goede indicator voor wandelaars.

Als je de oprit naar de Cove Wash Trailhead nadert, denk je misschien dat dit er niet zozeer uit ziet als een gebied om te wandelen, maar ga je verder en je zult niet teleurgesteld zijn. Het uitzicht aan de achterkant van de parkeerplaats onthult een prachtige mix van glooiende heuvels en bergen. In het voorjaar kunnen de wilde bloemen spectaculair zijn. De paden lopen over vlak terrein en bieden dan opties om langs een bergkam te lopen of in de vallei beneden af te dalen.

De Cove Wash Trailhead ligt in Santa Clara en is een beetje lastig te vinden. Rijd noordwaarts op West Sunset Boulevard en sla linksaf naar Gates Lane, net voor het Jacob Hamblin-huis. Deze straat begint als een verharde weg en buigt dan rechtsaf, maar je moet rechtdoor blijven gaan op de onverharde weg voor je. De weg klimt bij het begin een heuvel op. Verderop deze onverharde weg wijst een bord de weg naar Cove Wash Trailhead.

9 Yellow Knolls Trail, Red Cliffs Recreation Area

Yellow Knolls Trail, Red Cliffs Recreation Area | Foto auteursrecht: Lana Law
Yellow Knolls Trail, Red Cliffs Recreation Area | Foto auteursrecht: Lana Law

Zoals de naam doet vermoeden, zijn de glooiende gele rotsheuvels de belangrijkste attracties van deze wandeling, maar de hele wandeling is aangenaam. Gelegen in het Red Cliffs Desert Reserve net ten noorden van St. George, dit is een 3.8-mijl heen en weer wandelen. Vanaf de parkeerplaats loopt het pad over een veld dat in de lente bedekt is met wilde bloemen, richting een rode rotsberg. Slechts een vleugje geel is zichtbaar achter. Het pad daalt af in een vallei en buigt rond deze eerste berg, en neemt je mee naar de gele steen, waar je het open rotslandschap kunt verkennen. Dit is het hoogtepunt van de wandeling, maar het pad gaat verder en stijgt naar een hoogtepunt voor een uitzicht over de omliggende heuvels en rotsformaties.

Yellow Knolls Trailhead ligt in het Red Cliffs Desert Reserve, ten noorden van St. George, bij Cottonwood Road. Als je snel het pad en het terrein wilt bekijken voordat je gaat wandelen, rijd je langs de trailhead naar een uitkijkpunt verderop op deze weg.

10 Wandelen in Pioneer Park, St. George

Wandelen in Pioneer Park, St. George | Foto auteursrecht: Lana Law
Wandelen in Pioneer Park, St. George | Foto auteursrecht: Lana Law

Als je geen tijd hebt om naar een van de nabijgelegen parken of omliggende voorsteden te gaan om paden te verkennen, kun je goede wandelingen maken in St. George in Pioneer Park. Dit 52 acres grote stadspark kijkt uit over de stad en is de perfecte plek om een uur of twee te ontsnappen aan de bezienswaardigheden en geluiden van St. George. Hoewel het park op slechts vijf minuten rijden van het centrum van St. George ligt, heb je het gevoel dat je in de woestijn bent of op een wandeling door een canyon. Je kunt tussen rode rotsblokken lopen, een slotcanyon verkennen en genieten van een picknick aan de schaduwrijke tafels bij de start. Toegang tot het park is uit Red Hills Parkway.

Waar te verblijven in St. George

  • Luxe en middenklasse hotels: Als u op zoek bent naar een beetje verwennerij na uw dag wandelen, probeer dan The Inn at Entrada. Dit luxe resort ligt vlak bij de ingang van Snow Canyon State Park en biedt een verscheidenheid aan goed ingerichte suites en casitas, allemaal met uitzicht. On-site is een restaurant van hoge kwaliteit en buitenzwembaden. De Inn on the Cliff kijkt uit over St. George en biedt uitzicht, een buitenzwembad en een hot tub, en grote kamers met balkon. Ook populair is het centraal gelegen Best Western Plus Abbey Inn en La Quinta Inn & Suites, gelegen aan de zuidkant van St. George.

  • Budget Hotels: Een van de meest populaire hotels in St. George is het Chalet Motel, met schone en comfortabele kamers. Ook biedt het huisdiervriendelijke St. George Inn and Suites en de Comfort Inn Saint George North, met een buitenzwembad, ook goede prijzen en kwaliteitskamers. Beide accommodaties bieden een gratis ontbijt.
  • campings: Voor meer informatie over kampeermogelijkheden in de omgeving, zie ons artikel over de beste campings in de buurt van St. George.
  • Meer geweldige wandel- en kampeerbestemmingen in Zuid-Utah

    Als u de tijd hebt om verder te verkennen dan St. George, vindt u een aantal fantastische wandelingen in het Zion National Park, evenals meer kampeermogelijkheden in de buurt van Zion. Op weg naar het noorden? Bekijk onze artikelen over de beste campings in de buurt van Bryce Canyon National Park, de beste wandelingen in Bryce Canyon National Park, en de beste campings in de buurt van Capitol Reef National Park. Voor een meer complete blik op bestemmingen in Utah, bekijk onze artikelen over de beste parken in Utah en de beste toeristische attracties in Utah.

    Aanbevolen: