Logo yachtinglog.com

9 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in North Dakota

Inhoudsopgave:

9 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in North Dakota
9 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in North Dakota

Ada Peters | Editor | E-mail

Video: 9 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in North Dakota

Video: 9 Hoog gewaardeerde toeristische attracties in North Dakota
Video: 40 удивительных мест, которые стоит посетить перед смертью 2023, Oktober
Anonim

De ruige badlands, de weelderige bosrijke omgeving en de met water gevoede natuurlijke kenmerken van North Dakota bieden een schijnbaar eindeloos landschap om te verkennen. Naast een adembenemend landschap, biedt de staat een fascinerende blik op de geschiedenis en cultuur van de regio door zijn musea en historische bezienswaardigheden. Kies voor tijd buitenshuis doorbrengen op plaatsen zoals Theodore Roosevelt National Park of Lake Sakakawea, of leer meer over de cultuur en geschiedenis met een bezoek aan het North Dakota Heritage Centre in Bismarck of het Plains Art Museum in Fargo. Vind hiermee meer ideeën lijst met topattracties in North Dakota:

1 Theodore Roosevelt National Park

Theodore Roosevelt National Park
Theodore Roosevelt National Park

Theodore Roosevelt National Park is een van de hoogtepunten van elke reis naar North Dakota. Het Theodore Roosevelt National Park, vernoemd naar de naturalist, rancher en 26e president van de Verenigde Staten, omvat nog steeds dezelfde landschappen die ooit Rooselyt zelf hebben bekoord. De Little Missouri River slingert zich een weg door de glooiende heuvels en Badlands van het park. Bezoekers worden aangemoedigd om te wandelen, kamperen of gewoon door het park te rijden om de natuurlijke schoonheid te bewonderen naast de vrij rondende bizon.

Theodore Roosevelt National Park is geografisch gescheiden in een Noord en Zuid-eenheid, evenals de extra eenheid Elkhorn Ranch, waar Roosevelt zelf veel tijd doorbracht onder de Badlands. Terwijl veel wandelpaden en aangewezen schilderachtige drives zijn een grote aantrekkingskracht op de Noord- en Zuid-eenheden van Theodore Roosevelt National Park, andere toeristische attracties zijn ook uw aandacht waard. In de Zuid-eenheid, de Painted Canyon Visitor Center biedt boeiende informatie en een van de beste uitzichtpunten in het park.

Officiële site: https://www.nps.gov/thro/index.htm

Accommodatie: Waar te verblijven in de buurt van Theodore Roosevelt National Park

2 Frontier Village en het National Buffalo Museum

Frontier Village en het National Buffalo Museum mrbillt6 / gemodificeerde foto
Frontier Village en het National Buffalo Museum mrbillt6 / gemodificeerde foto

'S Werelds grootste, zij het betonnen, bizon is al van ver te zien bij het Bison Monument en Frontier Village aan de I 94, bij Jamestown tussen Bismarck en Fargo. Zijn levende tijdgenoten grazen aan zijn voeten; onder hen zijn zeldzame albinobizons. Ook on-site is het Nationaal Buffalo Museum, waar bezoekers alles kunnen leren over de grote beesten die ooit rondzwierven door het Amerikaanse Westen. Frontier Village bevat ook een verzameling van oude pioniersgebouwen, met een kapperszaak, kerk, drogisterij, gevangenishuis, schoolgebouw, postkantoor en nog veel meer. Tijdens de zomermaanden kunnen bezoekers van Frontier Village alle historische bezienswaardigheden bezichtigen en ervan genieten stagecoach en ponyrijden, en neem deel aan de on-site ouderwetse frisdrankfontein.

Adres: 500 17th Street SE, Jamestown, North Dakota

Officiële site: https://www.buffalomuseum.com/while-youre-here/

Accommodatie: waar te verblijven in Bismarck

3 Knife River Indian Villages National Historic Site

Knife River Indian Villages National Historic Site minnemom / gemodificeerde foto
Knife River Indian Villages National Historic Site minnemom / gemodificeerde foto

In de buurt van Stanton, op een oude camping van de Mandan en Hidatsa Indianen, bevindt zich de Knife River Indian Villages National Historic Site. Een aantal dorpen is hier herbouwd in een poging om hun cultuur te behouden. Populaire dingen om te doen op de historische site Knife River Indian Villages zijn onder meer het uitchecken museum op het terrein, met artefacten en relikwieën uit het dorp, evenals belangrijke culturele emblemen van de mensen die in het gebied wonen. Klanten houden ook van wandelen in de Village Trail, kijkend naar de gereconstrueerde earthlodge, en wandelen over de verschillende paden die door het schilderachtige landschap slingeren. Verschillende activiteiten en evenementen zijn te vinden in de Knife River Indian Villages het hele jaar door, inclusief spellen, ambachtelijke shows, en ceremonies, die de historische site echt tot leven brengen.

Adres: 564 County Road 37, Stanton, North Dakota

Officiële site: https://www.nps.gov/knri/index.htm

4 North Dakota Heritage Centre

North Dakota Heritage Center-minispoort / gewijzigde foto
North Dakota Heritage Center-minispoort / gewijzigde foto

Het North Dakota Heritage Centre ligt in Bismarck en biedt een overzicht van de geschiedenis van North Dakota, van de prehistorie tot de moderne tijd. Bezoekers van het Heritage Centre kunnen kiezen vier museumzalen te doornemen, die duizenden verschillende tentoonstellingen, artefacten en displays bevatten, gaande van een gegoten Tyrannosaurus Rex-skelet tot een schaalmodel van de Hubble-ruimtetelescoop. Andere populaire bezienswaardigheden in het Heritage Centre zijn de Northern Lights Atrium; de verfrissingen op de James River Café; en voor de warmere maanden, de meeslepende landschappen van de Hoofdstad Arboretum Trail.

Adres: 612 East Boulevard Avenue, Bismarck

Officiële site: https://statemuseum.nd.gov/

 • Lees verder:
 • 11 topbezochte toeristische attracties in Bismarck

5 Plains Art Museum

Plains Art Museum ajleon / gemodificeerde foto
Plains Art Museum ajleon / gemodificeerde foto

Het Plains Art Museum ligt in het historische centrum van Fargo en is de thuisbasis van een indrukwekkende verzameling werken, met werken van regionale en nationale kunstenaars. Hedendaagse kunst, maar ook traditionele Indiaanse kunst en traditionele volkskunst komen prominent voor in de permanente collectie. Het museum presenteert wisselende tentoonstellingen gedurende het jaar binnen zijn 56.000 vierkante voet ruimte. Jeugd- en familieprogramma's zijn ook beschikbaar in het Plains Art Museum workshops voor volwassenen. Het Plains Art Museum presenteert ook verschillende openbare kunst en tuinen in de hele stad die een bezoek aan Fargo verbeteren, inclusief de hommage aan de geschiedenis Sodbuster-beeldhouwwerk gelegen in het centrum.

Adres: 704 First Avenue North, Fargo

Officiële site: https://plainsart.org/

 • Lees verder:
 • 9 topbezochte toeristische attracties in Fargo

6 Scandinavian Heritage Park

Scandinavian Heritage Park
Scandinavian Heritage Park

Het Scandinavian Heritage Park in Minot biedt een unieke kijk op aspecten van Scandinavische cultuur in de landen van Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Deze openluchtmuseum bevat talloze replica-gebouwen, standbeelden en culturele aandachtspunten om te verkennen. Favoriete favorieten zijn de replica Gol Stave Church, een huis uit de 18e eeuw getransporteerd vanuit Sigdal, en een 25-voet hoog Zweeds Dala-paard te zien. Ook op het terrein, de replica's van een Finse sauna en Deense windmolen zijn populaire plekken voor bezoekers en fotografen.

Adres: 1020 South Broadway, Minot

Officiële site: https://scandinavianheritage.org/

7 Fort Abraham Lincoln State Park

Fort Abraham Lincoln State Park | Foto auteursrecht: Brad Lane
Fort Abraham Lincoln State Park | Foto auteursrecht: Brad Lane

Fort Abraham Lincoln State Park is een geweldige plek om met geschiedenis in contact te komen, wandeltochten te maken en de nacht door te brengen aan het water. Fort Abraham Lincoln weerspiegelt zijn beide militaire geschiedenis en Indiaanse wortels door gereconstrueerde gebouwen, zoals de Custer House en de opnieuw samengestelde On-A-Slant Mandan Indian Village. Voor recreatie, de bijna zeven mijl van paden trek wandelaars, fietsers en ruiters aan. Om uw verblijf in Fort Abraham Lincoln te verlengen, biedt het park ook een moderne camping in de buurt van de oevers van de rivier de Missouri, compleet met douches en toiletten.

Adres: 4480 Fort Lincoln Road, Mandan, North Dakota

Officiële site: https://www.parkrec.nd.gov/parks/falsp/falsp.html

8 Lake Sakakawea

Lake Sakakawea vvs / gemodificeerde foto
Lake Sakakawea vvs / gemodificeerde foto

Het meer Sakakawea ligt in het westelijke deel van de staat Het grootste stuwmeer van North Dakotaen met meer dan 1500 mijl kustlijn is het een populaire plek om van het water te genieten. Zeilen, kajakken en motorboottochten zijn populaire activiteiten in verband met Lake Sakakawea en het meer biedt het hele jaar door vangstmogelijkheden. Twee staatsparken zijn te vinden in de buurt van de oever van het meer Sakakawea: Fort Stevenson en Lake Sakakawea State Park op de oostelijke banken. Beide bieden 's nachts opties, met moderne campingsen gemakkelijke toegang tot het water, met openbaar toegankelijke dokken en bootverhuur.

Fort Stevenson State Park

 • Adres: 1252A 41st Ave NW, Garrison, North Dakota

 • https://www.parkrec.nd.gov/parks/fssp/fssp.html
 • Lake Sakakawea State Park

  • Adres: 781 42 1/2 Ave NW, Hazen, North Dakota

 • https://www.parkrec.nd.gov/parks/lssp/lssp.html
 • Adres: 781 42 1/2 Ave NW, Hazen, North Dakota

  Officiële site: https://www.parkrec.nd.gov/parks/lssp/lssp.html

  9 Maah Daah Hey Trail

  Maah Daah Hey Trail
  Maah Daah Hey Trail

  Voor enthousiaste wandelaars en liefhebbers van het buitenleven staat de Maah Daah Hey Trail bekend als het best bewaarde geheim van North Dakota. Het aantrekken wandelaars, fietsers en ruiters, de Maah Daah Hey Trail beslaat meer dan 140 kilometer iconische landschappen in Noord-Dakota, zoals Badlands, de Little Missouri River Valley en delen van Theodore Roosevelt National Park. Ambitieuze wandelaars kunnen de hele route over een gemiddelde van 10 dagen afleggen en vele verschillende trailheads maken mooie dagtochten mogelijk.

  Officiële site: https://mdhta.com/

  Meer te ontdekken in North Dakota

  Om meer van de natuurlijke kant van Noord-Dakota te zien, bekijk ons artikel over de beste staats- en nationale parken in North Dakota. Verken de hoogtepunten van de populairste steden van Noord-Dakota met onze artikelen over de Hoogwaardige Toeristische Attracties in Bismarck en de Hoogwaardige Toeristische Attracties in Fargo. Net ten zuiden van de grens, kan een bezoek aan South Dakota je reis behoorlijk verlengen.

  Aanbevolen: